kamini

Kamini z ravnim steklom

Kamini z ravnim steklom so zelo uporabne ogrevalne naprave, še posebej v stanovanjskih pa tudi poslovnih prostorih. Lahko se umeščajo v prostor na ravni steni, kjer je že pripravljen dimnik in dovod svežega zraka. Seveda se takšni dimniki lahko umeščajo tudi v vogale prostorov. Kamin na tem mestu lahko postavite pod kotom 45 stopinj. Sicer pa za kamine na splošno velja zelo širok spekter najrazličnejših vrst obzidav. Na voljo so vam različne kaminske obloge. 

Na voljo so vam kamini s klasičnim odpiranjem ali pa v obliki dvižnih vrat. Klasično odpiranje vam omogoča, da se vrata odpirajo v prostor. Za dvižna vrata pa je značilno, da se odpirajo navzgor. Pri kaminih z dvižnimi vrati obstaja tudi klasična vrsta odpiranja, in sicer zaradi čiščenja stekla. 

Na trgu so vam na voljo kamini, ki so lahko različno dolgi. Praviloma so takšne ogrevalne naprave dolge nekje od 60 pa vse do 14 centimetrov. 

Pečarstvo z dolgoletno tradicijo 

Pečarstvo je pri nas dobro razvita dejavnost, s katero se ukvarja kar nekaj podjetij. Ko boste na trgu iskali dobrega pečarja, najprej preverite vsa podjetja, ki se lahko pohvalijo s tradicijo. Takšni pečarji imajo praviloma veliko več izkušenj in ne nazadnje tudi znanja. 

Na pečarstvo se boste morali na primer obrniti, ko boste v svoj dnevni prostor ali pa kam drugam želeli postaviti kakovostno in učinkovito ogrevalno napravo, na primer kamin, kaminsko peč, lončeno peč ali kaj podobnega. 

Še preden se odločite za primernega ponudnika, premislite torej, katera ogrevalna naprava je za vas ter seveda za vaš prostor najustreznejša. Če je vaš prostor manjši, potem vanj lahko postavite manjšo kaminsko peč na drva. Sicer pa si celotno ponudbo vseh ogrevalnih naprav lahko pogledate tudi v spletni galeriji podjetja. S pomočjo ogleda že narejenih izdelkov boste prišli do novih svežih idej za svoj dom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *