Napoleon žar navdušuje tudi najzahtevnejše mojstre po celem svetu

Nekateri med vami ste pri izbiri žara povsem nezahtevni in vam je bistveno to, da pri vas doma vsaj malo zadiši po pečenem mesu, ribah, zelenjavi in še po čem. Po drugi strani pa nekateri tudi pri takšni opremi izbirate samo izdelke svetovno priznanih proizvajalcev. Vsi dobri poznavalci žar opreme veste, da je proizvajalec Napoleon eden od najboljših na svetu in da je na trgu uspešen že več kot tri desetletja.

Če že uporabljate Napoleon žar, potem imate pri roki zagotovo enega od najbolj kakovostnih vrst žara. Če ste tik pred nakupom žar opreme, pa se vam splača poseči po produktih tovrstne blagovne znamke. Presenečeni pa boste, kaj vse vam ponuja, še posebej nad različnimi tipi vrst žara.

Plinski žari Napoleon so med najbolj znanimi

Napoleon žar na sploh v sebi združuje desetletja izkušenj z najbolj sodobno tehnologijo pa tudi mojstrskim dizajnom. Ponaša se zlasti z vzdržljivostjo, kakovostjo, nenazadnje tudi z izjemno zanesljivostjo. Prepriča pa tudi še tako zahtevnega žar mojstra. Med vsemi tipi pa je zagotovo najbolj priljubljen plinski Napoleon žar, ki razveseljuje tudi vse več naših žar navdušencev.

Največja prednost, ki jo plinski žar Napoleon ponuja, pa je zagotovo takojšnja pripravljenost na peko ter možnost zelo natančnega reguliranja temperature. Ko prižgete gorilnik na plinskem žaru je namreč le v nekaj trenutkih žar povsem dovolj segret, da lahko mirno pričnete s peko. Takšna vrsta žara je zlasti priljubljena pri vseh tistih, ki zelo pogosto pečejo; tudi med tednom, ko nimajo tako veliko prostega časa.

Žari na plin so odlična izbira za vrtove in balkone

Žar Napoleon vas bo navdušil tako in drugače, še posebej pa na vrtu ali na balkonu v večstanovanjskih stavbah. Zakaj? Ker pri peki na plinu nastaja precej manj dima, pepela ter saj. Prav tako ni veliko umazanije oziroma pospravljanja po končani peki. Napoleon žari so narejeni iz povsem nerjavečega jekla ter se preprosto drgnejo le z mokro čisto krpo. Za nekoliko bolj trdovratno umazanijo pa je zadosti samo poteg s primerno zasnovano krtačo.

Spletna predstavitev Napoleonovih žarov

Če vas je zamikal nakup žara, na katerem je zapisana znamka Napoleon, je na spletu na voljo ogled vseh modelov oziroma tipov. Oglejte si vse značilnosti, na koncu preverite še ceno.