Tudi tebi Bet365 ne dela?

Si dolgo časa uporabljal Bet365 stavnico, zdaj ti pa kar na enkrat ne dela več url, preko katerega si dostopal? Že dolgo znano dejstvo je, da Slovenski davkariji in športni loteriji ni všeč konkurenca iz tujine. Gre pač še za en način in eno področje zapiranja vrat pred konkurenco iz tujine, pa četudi je le – ta še kako zdrava. Zato stari dostop do stavnice Bet365 ne dela več, se pa najde nekaj spletnih strani, kjer se najde delujoča povezava. Ena teh strani je tudi Športni portal, kjer se povsem enostavno najde delujoča povezava in preko katere ne boste imeli več težav s tem, da vam Bet365 ne dela. Prav tako boste našli tudi ogromno zanimivih informacij na omenjeni spletni strani Športni portal, ki jih je dobro poznati, še preden se registrirate na tej stavnici, saj si s tem lahko dobite kakšen bonus na začetku ali pa dobite uporabne nasvete za vplačilo in izplačilo stav.

Bet365 ne dela pri nas in še nekaterih državah

Treba pa je priznati, da Slovenija ni edina država, ki je naredila, da Bet365 ne dela. Nekaj ostalih držav že je tudi po Evropi, niso pa to države, ki bi bile lahko nam za vzor. Vedno bolj se tudi govori, da tudi na Hrvaškem ta stavnica ne bo delala več in tudi tam bodo potem ljudje ugotavljali, da Bet365 ne dela. Seveda na začetku tega vedno pride do neke panike, saj imajo ljudje na uporabniškem računu lahko kar nekaj priigranega denarja in če Bet365 ne dela, to pomeni tudi, da do priigranega denarja ne morejo priti. Velikokrat se tudi zgodi, da mine kar nekaj časa, da se vzpostavi nova povezava do stavnice, tako da vse to paniko le še povečuje.

Če Bet365 ne dela, bo delal

Za enkrat ste lahko čisti optimisti, da vam bo dostop do stavnice delal v vsakem primeru, saj je kar nekaj ljudi, ki se kljub dejanjem države, ki blokira dostop in naredi, da Bet365 ne dela, trudijo, da kolikor se le da v dogovoru s stavnico generirajo url, preko katerega se lahko dostopa. Vendar pa je treba opozoriti, da četudi je enkrat vzpostavljena takšna povezava, da nikjer ni garancija, da bo ta delala večno, saj državni organi migajo ves čas in iščejo povezave, ki delujejo, pa ne bi smele. Seveda pa so na drugi strani tudi marljivi ljudje, ki se trudijo z generiranjem delujočih povezav.