Advanced nutrients za boljši pridelek

Advanced nutrients za boljši pridelek

Advanced nutrients kmetu omogoča boljši pridelek. Pridelovanje hrane v domačem in lokalnem območju postaja vse pomembnejše. Ljudje se namreč vse bolj zavedajo, da je hrana, ki je pripeljana iz oddaljenih krajev velikokrat bolj škodljiva kot koristna. Poleg tega s prevažanjem hrane povzročamo veliko onesnaženja, kar je za okolje izjemno obremenjujoče. Vsi našteti razlogi so slovenske kmete spodbudili k pospešenemu pridelovanju domače zelenjave, ki je veliko bolj kakovostna, kot uvožena. 

Advanced nutrients je podjetje, ki se že vrsto let trudi in razvije produkte, ki kmetu pomagajo, do boljših in bolj kakovostnih pridelkov. Vsi se zavedamo, da je v slabih vremenskih razmerah težko pridelati tolikšno količino zelenjave, kot si je želimo. Z naravnimi hranilnimi dodatki, pa si lahko priskrbimo odlično letino, ki jo bomo lahko dobro prodali. 

Advanced nutrients ima med svojimi izdelki udi Iguana Juice Grow, ki poskrbi za trdne temelje posajenih rastlin. Vsakdo, ki redno uporablja ta izdelek, hitro opazi boljšo rast in trdnost rastlin, ki posledično boljše cvetijo in na katerih zrastejo kvalitetnejši plodovi. Način uporabe vsakega izdelka je natančno opisan na vsakemu proizvodu, tako da nihče ne bo imel težav pri doziranju ter pri pravilni uporabi produkta. 

Hesi proizvodi po ugodni ceni

Hesi proizvode lahko poiščemo tudi na spletu, v svoji najljubši trgovini s proizvodi za gojenje rastlin. Naravna ali umetna gnojila so na voljo v različnih trgovinah, vendar pa je njihova cena na spletu vedno bolj ugodna, kot v fizični trgovini. Ravno zato je pomembno, da se, preden odločimo za nakup kakršnegakoli izdelka, dobro pozanimamo v vseh možnostih, ki jih imamo na voljo. 

Hesi proizvaja izdelke, ki so primerni tudi za gojenje v kokosovih vlaknih. Veliko proizvajalcev se namreč odloči da rastline najprej poseje v kokosova vlakna in nam nadzorovano spremlja njihov razvoj. Z dobrimi dodatki pa lahko doseže tudi hitro rast in večjo odpornost rastline.