avtomatska drsna vrata

Avtomatska drsna vrata po vašem okusu

Pri izbiri vrat se vse pogosteje oziroma na modernejše različice. Med bolj popularnimi so zagotovo tudi avtomatska drsna vrata, ki jih lahko proizvajalec prav tako popolnoma prilagodi vašemu prostoru in okusu. Takšna vrata so lahko lesena ali steklena. Steklo je lahko mat, refleksno, zatemnjeno, s peskanim vzorcem ter podobno.

Avtomatska drsna vrata vam ponujajo številne načine odpiranja, na primer preko klasičnega senzorja, s tipko, ki je podobna stikalu za luč, preko nevidnega senzorja, z daljinskim upravljalnikom, s pristopno kartico in zagotovo bi se še kaj našlo.

Prav tako so vam na voljo različne oblike drsnih vrat. Glede na prostor ter potrebe lahko izbirate med enokrilnimi ali dvokrilnimi linearnimi drsnimi avtomatskimi vrati, dvokrilnimi, štirikrilnimi ali šestkrilnimi teleskopskimi vrati, zgibnimi ter kotnimi avtomatskimi vrati.

Avtomatska drsna vrata imajo lahko na željo naročnika tudi stranske fiksne zasteklitve in nadsvetlobo. Možnosti je še veliko več. Izbira je v veliki meri odvisna od zahtev naročnika oziroma od lokacije montaže oziroma namestitve vrat.

Zakaj so avtomatska drsna vrata dobra odločitev

Med številnimi kosi pohištva v domu pa tudi drugih objektih imajo vrata zagotovo izjemno velik vpliv na kakovost bivanja. Na trgu so vam na voljo številne različice. Lahko izbirate med notranjimi in zunanjimi vrati. Ne glede na odločitev, pa je najpomembneje, da so izbrana vrata čim bolj funkcionalna in da imajo dolgo življenjsko dobo. Slednje je ne nazadnje v veliki meri odvisno tudi od materialov, iz katerih so vrata narejena.

Posebno mesto imajo zagotovo avtomatska drsna vrata, ki so dobrodošla marsikje. Ponujajo vam namreč izjemno funkcionalnost, vsekakor pa so tudi estetsko vse bolj privlačna.

Vrata modernega dizajna vas ne bodo pustila na cedilu niti tedaj, kadar zmanjka elektrike, saj se jih vseeno brez zapletov da preprosto upravljati. Najpomembneje je, da si za izdelavo tovrstnih vrat najdete primernega ponudnika, ki pa jih na našem trgu zagotovo ne manjka.