Drsna steklena vrata z avtomatskim odpiranjem

Drsna steklena vrata z avtomatskim odpiranjem

Drsna steklena vrata so izredno uporabna v vseh poslovnih stavbah, kjer zaposleni ter stranke večkrat dnevno prehajajo iz enega prostora v drugi. V vseh pisarnah kjer je veliko premikanja, se navadno namesti avtomatska steklena vrata, ki imajo vgrajen senzor za odpiranje. Ko senzor zazna premikanje ljudi, se vrata odprejo ter nato takoj zaprejo. To je uporabno tudi zato, da se ne ustvarja nepotrebni prepih. 

Drsna steklena vrata so primerna tudi za zunanje vhode v stavbe, kjer imajo svoje poslovne prostore različna podjetja in tako se vrata brez težav konstantno odpirajo in zapirajo. Izvajalci nam lahko izdelajo enokrilna drsna vrata ali pa dvokrilna drsna vrata. Prilagodijo se našim željam ter zahtevam. Vrata so vedno narejena po meri in so izdelana točno za naš prostor. 

Drsna steklena vrata delujejo s pomočjo senzorja in porabijo zelo malo električne energije, ravno zato jih nameščajo vse bolj pogost. Ker so v celoti narejena iz stekla, ustvarijo občutek odprtosti in domačnosti ter dajo stavbi izredno moderen izgled. 

Servis avtomatskih vrat v primeru okvare

Servis avtomatskih vrat je potreben takrat, ko nam vrata začnejo delati težave. Ker so vrata narejena tako, da se avtomatsko odpirajo in zapirajo, se ob vsaki najmanjši težavi lahko zgodi, da se nam ne bodo odprla ali zaprla. V takšnih primerih bomo seveda potrebovali strokovnjaka, ki nam bo vrata popravil ter ponovno vzpostavil nemoteno prehajanje iz enega v drug prostor. 

Servis avtomatskih vrat moramo opraviti večkrat letno če si želimo, da bodo vrata delovala tako kot morajo. Pomembno je tudi to, da imamo serviserja vedno na dosegu, ker nikoli ne moremo zvedeti, kdaj bo prišlo do težav. Težave so lahko izredno neprijetne, še zlasti, če so drsna vrata nameščena na glavni vhod. 

Servis avtomatskih vrat nam bo zagotovil nemoteno delovanje. Dober serviser pa nam bo zagotovil, da do okvar ne bo niti prišlo.