E-arhiv omogoča hiter dostop do dokumentov

E-arhiv omogoča hiter dostop do dokumentov

Se vam je že zgodilo, da ste iz klasičnega arhiva iskali pomembno papirno gradivo in ga niste našli nekaj dni? Naj vam povemo, da je sedaj takšna skrb odveč, če boste svoje dokumente shranili v E-arhiv. Največja prednost tega je enostavna in takojšnja dostopnost do dokumentov ter hitro in zanesljivo iskanje. Gradivo se hrani v digitalni obliki v učinkovitem sistemu, ki je dostopno poljubnemu številu uporabnikov praktično takoj. Seveda do gradiva lahko dostopajo le uporabniki z ustreznimi pravicami, njihove aktivnosti pa so sledljive preko revizijskih sledi.

 

Ste vedeli, da E-arhiv gradivo razvršča samodejno in s tem zelo poenostavi in skrajša postopke upravljanja hrambe? Vse prednosti e-arhiva zagotavljajo precej hitrejši delovni proces in manjšo obremenitev zaposlenih, kar pa posledično temu predstavlja za podjetje zmanjšanje stroškov in potreb po fizičnem prostoru. Nekateri sistemi z uporabo spletnih vmesnikov omogočajo, da do gradiva lahko dostopate kjerkoli in kadar koli, ne glede na to ali ste doma ali v tujini.

 

Poslovna inteligenca je ključ do uspeha

 

Imate polno smiselnih in koristnih idej kako bi izboljšali učinkovitost vašega podjetja? Želite si, da bi velike količin koristnih podatkov čim bolj učinkovito uporabili v nove strateške poslovne priložnosti. Da boste podjetju zagotovili konkurenčno prednost na trgu in dolgoročno stabilnost, morajo vaše strateške poslovne odločitve vključevati prednosti, naloge, cilje in usmeritve na najširši ravni. Poslovna inteligenca je torej uporabljena za podporo široki paleti poslovnih odločitev, vse od operativnih pa vse do strateških.

 

Vsa uspešna podjetja vedo, da odlična poslovna inteligenca zahteva razumevanje poslovanja, spremljanje ključnih kazalnikov uspešnosti in avtomatizirano poročanje z vključeno analizo. Kako pa boste vi uporabili poslovno inteligenco, je odvisno od vas in vaše narave dela. Vseeno je ali spremljate in analizirate nabavo ali optimizirate proizvodni proces, važno je, da se tveganju pri vaših odločitvah izognete s kvalitetnimi informacijami ter verodostojnimi dokumenti.