Waeco

Hladilne torbe Waeco

Waeco je še ena v  vrsti dobro uveljavljenih znamk hladilnih torb na našem in tujem tržišču. Prisotni so že nekaj časa in njihova popularnost seveda raste. Waeco proizvaja hladilne torbe vseh velikosti, oblik in zmogljivosti.

Njihove hladilne torbe so seveda zelo zelo estetsko urejene in vam bodo zagotovo priskočile na pomoč, v kolikor boste potrebovali nekaj ohladiti ali nekaj časa pustiti ohlajeno. 

Izdelujejo velik različnih vrst torb, obstaja torej veliko modelov, kar je za vas seveda izjemno ugodno, saj boste tako zagotovo našli pravo torbo zase. So izjemo priročne in so najpomembneje prenosljive, to pomeni, da jo lahko vzamete s sabo na dopust ali na izlet. To je seveda izjemnega pomena, saj boste imeli dolgo časa vašo pijačo prijetno oglajeno in pospravljeno. 

V kolikor se odločate za nakup hladilnih torb, si zagotovi oglejte ponudbo podjetja Weaco in tam boste zagotovo našli nekaj za vas.

Klime Truma

Truma je še ena v vrsti popularnih znamk, ki tekmujejo na tržišču klim za prevozna sredstva in za vaše domove. Pri podjetju Truma izdelujejo velik različnih modelov klim in tam boste prav zagotovo našli pravega za vas. Ne glede na to ali iščete klimo za avtodom, avto, ali pa za preprosto vsakdanjo uporabo doma, boste pri podjetju Truma našli tisto, kar iščete.

V kolikor vas zanima več o podjetju in ponudbi, si poglejte njihovo spletno trgovino in si tam preberite več o njihovih izdelkih in ponudbi. Seveda pa se lahko zapeljete tudi v posebej specializirano trgovino, ki prodaja takšne naprave in tam povprašate po klimah Truma.Torej v kolikor vas zanimajo hladilne torbe za vsakdanjo uporabo si zagotovo poglejte hladilne torbe znamke Waeco, saj imajo bogato ponudbo in boste nekaj zagotovo  našli tudi za vas. V kolikor pa iščete pravo klimo za v hišo ali za prevozno sredstvo pa si poglejte ponudbo podjetja Truma.