kadrovska mapa

Kadrovska mapa omogoča natančen pregled nad zaposlenimi

Informacije o zaposlenih so za vsako podjetje zelo pomembne, zato je potrebno z njimi ravnati skrbno in preudarno. Najbolje je, da so podatki o zaposlenih shranjeni na enem mestu in so vam vedno na dosegu rok. Vse to in še več vam omogoča kadrovska mapa, v kateri so osnovni podatki, kot so izobrazba zaposlenega, njegove veščine, osebne kompetence, delovna doba, dopust, odsotnost z dela in podobno.

Kadrovska mapa pa ni le baza informacij o zaposlenih, ampak z njeno pomočjo vodenje postopka zaposlovanja za določeno delovno mesto še nikoli ni bilo tako preprosto. Preko kadrovske mape lahko pripravite načrt izobraževanja za posamezne zaposlene glede na njihovo izobrazbo, v primeru izvedbe izobraževanja pa je postopek njihovega certificiranja sedaj zelo enostaven. S kadrovsko mapo boste imeli vedno pri roki natančen pregled nad zaposlenimi, varnost podatkov pa je pri tem na izjemno visoki ravni, zato ni strahu, da bi jih izgubili.

Elektronski arhiv bistveno olajša iskanje različnih dokumentov

Printanje, tiskanje in arhiviranje različnih dokumentov je za marsikatero podjetje zamudno in potratno. Povrhu vsega pa podatki kljub našemu trudu sčasoma postanejo neurejeni in nepregledni, rezultat česar je, da z njihovo iskanje porabimo preveč časa. Najboljša rešitev tega problema je elektronski arhiv, ki se lahko vpelje za različne vrste dokumentov, kot so na primer tehnološka dokumentacija, dobavnice, referenčne slike, kadrovski obrazci in podobno.

Za mnoge je pri elektronskem arhivu vprašljiva dostopnost in varnost arhiviranih podatkov. Vendar pa je takšna skrb danes povsem odveč. Elektronski arhiv ima ustrezno varnostno zaščito, kar omogoča popolnoma nadzorovano hrambo informacij in dokumentov. Dostop do dokumentov imajo samo uporabniki z ustreznimi pravicami, pri čemer se beležijo vsi vpogledi in spremembe dokumentov, zato je zagotovljena popolna avtentičnost in celovitost. Če si želite enkrat za vselej urediti svoje dokumente, potem je elektronski arhiv, ki ga ponuja izbrani ponudnik zagotovo prava rešitev.