Menjava stekla na telefonu

Menjava stekla na telefonu je cenovno ugodna

Poškodovan ali pokvarjen pametni telefon je za marsikoga zelo neprijetna težava, saj je postal telefon neločljiv del vsakega človeka. Veliko ljudi je že doživelo, da jim je počilo steklo na telefonu ali pa da se je v telefon prišla voda. 

Okvara telefona vas pripelje do pomembnega vprašanj. Ali je bolj smiselno, da ga pametni telefon popravite ali zamenjate? Čeprav je odgovor odvisen od različnih dejavnikov, na primer od osebnega finančnega stanja ali ogromne škode, vam lahko ti nasveti pomagajo pri odločitvi, kdaj popraviti pokvarjen telefon ali investirati v novega. 

Preden se odločite za menjavo stekla, dobro premislite

Obstaja več dejavnikov, ki lahko vplivajo na to, ali bi morali poskusiti popraviti poškodovan pametni telefon. Seveda je vedno pametno premisliti, ali ga je vredno popravljati ali ne. Menjava stekla na telefonu je na primer zagotovo smiselna takrat, ko je telefon še vedno dokaj nov in ko še vedno dobro deluje. Če ste telefon ravnokar kupili, se vam bo menjava stekla na telefonu zagotovo zelo izplačala. 

Poleg tega pa je dobro preveriti, kako močno je telefon poškodovan. To vam lahko povedo tudi serviserji, ki vam bodo nato razložili, ali je menjava stekla na telefonu smiselna ali ne. Serviserja tudi povprašajte, koliko bodo znašali stroški menjave stekla, saj boste tako lažje sprejeli pravo odločitev. Včasih je možno najti zelo ugodne rešitve, recimo na mobistekla.si.

Razmislite o prednostih in slabostih menjave stekla

Ena izmed prednosti je zagotovo ta, da je menjava stekla cenejša od nakupa novega telefona. Poleg tega se vam tako ne bo potrebno privajati na nov telefon in boste še vedno uporabljali starega. Če ste telefon primerno zavarovali, vam bo stroške popravila krila zavarovalnica. 

Po drugi strani pa se morate zavedati, da menjava stekla na telefonu ne bo odpravila vseh težav, ki jih je telefon utrpel zaradi padca. Nekatere škode se žal ne da popraviti in zato je včasih popravilo nesmiselno.