Motorne kosilnice na bencinski pogon

Motorne kosilnice so najbolj prodajan tip kosilnic za travo. Praktično lahko rečemo, da ima vsakdo, ki mora vsaj enkrat na leto pokositi travo v svoji okolici, doma lastno motorno kosilnico. Ker se ob nakupu vedno sprašujemo, kakšno motorno kosilnico naj kupimo, je dobro, da se pred nakupom pozanimamo pri pooblaščenem prodajalcu motornih kosilnic. Navadno so zaposleni v trgovinah z delovnimi napravami dobro poučeni o njihovi funkcionalnosti in delovanju.

Motorne kosilnice so si seveda izredno podobne na prvi pogled, vendar se različne blagovne znamke med seboj kar precej razlikujejo. Tudi posamezni modeli imajo različne funkcije, ki jih je pred nakupom dobro v celoti spoznati. Le tako bomo lahko odločno in brez težav kupili novo motorno kosilnico.

Motorne kosilnice so lahko manjše ali večje. Tiste, za domačo uporabo na vrtu in v okolici doma, so lahko tudi manjše, saj bodo z lahkoto porezale vsako zelenico. Kadar pa imamo za pokositi večjo površino, moramo kupiti zmogljivejšo napravo, ki bo brez težav kosila tudi več ur zaporedoma.

Servis Husqvarna v Ljubljani

Servis Husqvarna se nahaja tudi v Ljubljani. V kolikor imamo napravo blagovne znamke Husqvarna, je dobro, da poznamo tudi dobrega serviserja, ki nam bo v primeru težav priskočil na pomoč. Kadar kupujemo določen izdelek Husqvarna, moramo v trgovini takoj povprašati po dobrem in ugodnem servisu, ki na bo na voljo skozi celo leto.

Servis Husqvarna ima zaposlene najboljše strokovnjake za vse naprave, ki jih proizvajajo v Husqvarni. Vsak serviser obvlada svoje področje in zato smo lahko prepričani, da nam bo ob vsaki težavi lahko pomagal in nam popravil našo napravo.

Servis Husqvarna lahko uporabimo tudi takrat, ko moramo napravo le pregledati in preveriti, da vse pravilno deluje. Vsi se zavedamo, da je dobra preventiva vedno boljša od popravila. Zato je pomembno, da se zavedamo, da je potrebno z napravami pazljivo ravnati, jih pravilno uporabljati ter skrbno negovati, le tako jim bomo omogočali dolgo življenjska dobo.