Karcher čistilec oken

Odličen Karcherjev čistilec za okna

Čiščenje oken zna biti zelo nadležno in neprijetno opravilo. Veliko ljudi ob misli na čiščenje oken zavija z očmi, saj tega res nihče ne mara. Pri čiščenju oken je potrebno biti zelo pazljiv in natančen, saj se kaj kmalu lahko poznajo razne lise od čistil.

Kakšne prednosti ima Karcher čistilec oken?

Karcher čistilec oken je odličen zaradi svojih zmogljivosti in funkcij, ki jih nudi. Čiščenje oken bo od zdaj naprej veliko bolj enostavno in prijetno opravilo. Karcher čistilec oken odstrani umazanijo in posesa umazano vodo v enem samem koraku ter s tem prihrani vaš čas. 

Čistilec oken Karcher lahko očisti stekleno površino v velikosti pribl. 20 kvadratnih metrov  s samo 80 ml vode in 5 ml koncentrata čistila za čiščenje steklenih površin, kar pomeni, da boste prihranili tudi pri čistilih. Krpa pri okenskem čistilcu je sestavljena iz mikrovlaken in omogoča enostavno čiščenje oken. Med uporabo je ni potrebno menjavati, saj čistilec oken večino umazanije sproti posesa in očisti.

Kako temeljito očistiti okna?

Čeprav je vaše stanovanje zelo lepo pospravljeno in urejeno, lahko to zasenčijo umazana okna. Čiščenje oken sicer ne sodi med vsakodnevna opravila, a vsake toliko je treba zavihati rokave in se lotiti dela ter jih temeljito očistiti. 

Za temeljito čiščenje oken lahko uporabite različne metode. Kot že omenjeno Karcher čistilec oken delo opravi zelo kvalitetno, čiščenje pa vam bo zelo olajšal. Nekateri pravijo, da je dobro vodi, s katero boste  očistili okna , dodati tudi malce alkohola, ki bo pripomogel pri odstranjevanju trdovratnih madežev ter steklo dezinficiral.

Prav tako  lahko zmešate tudi dve čajni žlički alkoholnega kisa s pol litra tople vode in dobite učinkovito naravno mešanico za čiščenje oken. Če vam kis ne diši najbolj lahko namesto nje uporabite limonin sok, ki bo delovala popolnoma enako, kot pa kis. Vonj limone bo zagotovo bolj prijeten od vonja kisa.