Odločite se za najbolj smiselno Google oglaševanje

Da, Google oglaševanje pozna več vrst. Poznamo 4 glavne vrste in še 2 podvrsti. V kolikor vseh vrst ne poznate, se je zagotovo še najbolj smiselno odločiti za zunanjega izvajalca, ki ima ustrezno znanje in ki ima same strokovnjake za Google oglaševanje. Pri izbiri ponudnika boste veliko naredili že če boste preverili, če je tisti, ki bi bil zadolžen za vašo kampanjo, vključen v Google partners, torej ima vsa potrebna znanja in vse licence. Tako si boste zagotovili hkrati tudi ustrezno svetovanje, da boste imeli pravo Google oglaševanje. Če se boste odločili za podjetje Dominatus, vam bodo zagotovo znali svetovati in vam tudi povedali kakšno in katero Google oglaševanje je za vas primerno ter vam v prihodnosti tudi svetovali morebitno razširitev, če se jim bo zdela smiselna.

Google oglaševanje v iskalnem omrežju

Za sam začetek je Google oglaševanje v iskalnem omrežju (search) najboljša izbira. Najprej naredite nekaj na prepoznavnosti vaše znamke, potem ko vam bodo ljudje že zaupali, boste več prodali in takrat je čas, da naredite korak naprej in se odločite še za kakšno drugačno Google oglaševanje. največkrat je naslednje korak Google oglaševanje v prikaznem omrežju (display), ali pa celo remarketing oz. ponovno trženje. Na ta način vse tiste, ki so obiskali vašo stran, spodbudite k ponovnem obisku. Takšno Google oglaševanje ima prednost ravno v tem, da ste nekdaj osebo prepričali, da je prišla na vašo stran, potem pa ga še opominjate, da zopet pride na vašo stran in vas ne pozabi.

Ne pozabite omejite porabe

Velikokrat se zgodi, da kakšna podjetja enostavno nastavijo mesečno porabo, ki jo oglaševanje lahko porabi, potem pa kampanje nič ne popravlja. To je velika napaka zato, ker se navade kupcev ves čas spreminjajo, prav tako pa se spreminja tudi vedenje konkurence in če se kampanja nič ne spreminja, potem se lahko zgodi, da boste sredstva nesmiselno porabljali. Če se boste odločili za podjetje Dominatus, potem so takšne skrbi odveč, saj vsakodnevno pregledujejo vse kampanje.