Parni čistilec

Parni čistilec za čiščenje gladkih površin

Parni čistilec lahko uporabimo na različnih gladkih površinah. Pomagal nam bo očistiti celoten dom. Lahko ga odnesemo tudi na morje in tam očistimo prikolico, lahko ga odnesemo v službo in si temeljito prečistimo naš delovni prostor. Najbolj uporaben pa je seveda v naših bivalnih prostorih.

Parni čistilec lahko uporabi tudi vsak moški, ki si želi očistiti svoje stanovanje. Vemo, da so čistilni servisi zelo dragi in zato si jih težko privoščimo. Parni čistilec nam bo profesionalno očistil vse, kar bomo želeli. Z njim lahko očistimo tudi zunanje stene naših omaric in naš pult.

Parni čistilec bodo z lahkoto uporabljali tudi naši otroci in si očistili ogledalo v sobi, okno ali omare. Para nam omogoča skoraj 100% odstranitev vseh bakterij in ostalih nečistoč, zato lahko brez dodatnih čistil zagotovimo visok higienski standard v našem domu.

Visokotlačni čistilec lavor je nov na tržišču

Visokotlačni čistilec lavor nam očisti vse zamazane površine in vse naprave, ki potrebujejo temeljito čiščenje. Čiščenje s pomočjo tlaka, nam omogoča močan vodni curek, ki odplakne vso umazanijo, ki mu je na poti.

Visokotlačni čistilec lavor ima različne modele in oblike. Lahko delujejo na toplo vodo ali na hladno vodo. Nekateri so večji, drugi pa manjši. Vsi imajo na sebi pritrjena kolesa, s katerimi napravo enostavno pomikamo po površini in tako nam delo ni preveč zahtevno.

Visokotlačni čistilec lavor ima tudi različne cene, glede na zmogljivost in velikost. Vsak si bo za svoje potrebe kupil sebi primernega. Če bomo hoteli očistiti zid, na katerem se je nabral mah in drugo rastje bomo potrebovali močan visokotlačni čistilec lavor, ki bo odplaknil vse zarasle rastline. Vse informacije in potrebne podatke lahko najdemo na spletu, kjer imamo na voljo veliko naprav blagovne znamke Lavor. V brskalnik moramo samo vpisati želeno ključno besedo in internet, nam bo poiskal vse opcije, ki jih lahko najdemo na slovenskem trgu.