Peleti A1

Peleti A1 se kakovosten način ogrevanja preko celega leta

Ogrevanje z lesnimi peleti ima ogromno prednosti, zato se uporabniki zelo pogosto odločajo za ta način ogrevanja. Kot kurivo se jih lahko uporablja v modernih pečeh ali pa v kaminih, prav tako pa veljajo za udobno, čisto in enostavno gorivo. Visokokakovostni peleti z evropskim standardom ENplusA1, oziroma peleti A1 pa nudijo tudi garancijo kakovosti, ki vam zagotavlja učinkovito ogrevanje preko celega leta.

Kadar izbirate kakovostne pelete, je pomembno, da vam nudijo visoko kalorično vrednost. To pomeni, da boste z njimi dosegli maksimalen energetski izkoristek, pri čemer morajo imeti peleti čim manjšo vsebnost pepela, malo primesi in majhno vsebnost vlage. Peleti A1 se ponašajo z vsemi omenjenimi lastnostmi, zato boste z njimi dosegli izjemno nizke stroške ogrevanja, zaradi učinkovitega izgorevanja pa boste imeli tudi zelo malo dela s pospravljanjem pepela. Izbirate lahko tudi med različnimi vrstami lesnih peletov, pri čemer se uporabniki najpogosteje odločajo za smrekove.

Bukova drva cena je pogost iskalni niz do cenovno ugodnega ogrevanja

V Sloveniji je ogromno bukovih gozdov, zato ni nič nenavadnega, da so bukova drva tako zelo priljubljena med uporabniki in tudi cenovno ugodna. Če boste iskali kakovostna drva za ogrevanje svojega doma, potem boste ob spletnem brskanju zelo kmalu ugotovili, da je ponudba bukovih drv izjemno pestra, prav tako pa tudi cena. Bukova drva cena je tako iskalni niz, ki vas bo zagotovo pripeljal do najbolj ugodnih bukovih drv.

Bukova drva, cena katerih je odvisna od mnogih dejavnikov, so narezana na različne dolžine in so seveda cepljena. Glede na to, kolikokrat so cepljena, lahko izbirate tudi med različnimi debelinami, od nekoliko drobnejših, srednje debelih in debelih. Ko se odločate za nakup bukovih drv, bodite pozorni predvsem na to, da kupite kvalitetna in že posušena drva, saj bodo tako lepše izgorevala in jih boste lahko uporabili že tekočo kurilno sezono.