Prelog

Prelog vas vabi v svoje prostore, da boste izbirali med najboljšo kmetijsko mehanizacijo

Kmetje se pri svojem delu ne morejo zanašati samo na svoje pridne roke, ampak se v večji meri zanašajo tudi na najrazličnejše naprave ter stroje, ki jim pomagajo, da je delo na kmetiji opravljeno dovolj hitro, učinkovito in tudi kakovostno.

Stroje ter naprave kmetje kupujejo samo pri najbolj priljubljenih ponudnikih, ki vedo, kaj pomeni vrhunska kmetijska mehanizacija. Poleg tega je pomembna tudi cena. Najboljša možna rešitev je podjetje Prelog, ki vas vsakodnevno vabi v svoje prostore, kjer boste lahko izbirali le med najboljšo ponudbo kmetijskih strojev ter vsega, kar potrebujete pri svojem delu na kmetiji. Podjetje se zaveda, da je za vsakega kmeta pomembna tudi končna cena stroja ter ne samo kakovost. Tudi zato je podjetje poskrbelo, da pri njih lahko kupite najboljšo mehanizacijo po najboljših cenah, ki jih trenutno ponuja trg.

Podjetje Prelog ima tako kot vsako uspešno podjetje tudi svojo spletno stran in trgovino, na/v kateri si lahko kar od doma ogledamo, kaj vse nam ponujajo v svojem prodajnem programu. Še preden odidemo k njim v fizične prostore si lahko že kar preko spleta naročimo želeni izdelek in ga tam tudi plačamo.

Medvrstni okopalnik za koruzo

Skoraj vsak kmet pri nas, ki ima nekoliko več zemlje, nanjo zasadi tudi koruzo. Nekateri imajo tovrstni pridelek samo za svoje potrebe, spet drugi ga proizvedejo toliko, da ga prodajajo tudi na trgu. Za slednje velja, da pri obdelovanju veliko večjih površin potrebujejo tudi primerno orodje, saj na roke ne zmorejo storiti vsega sami.

Medvrstni okopalnik za koruzo je izjemno koristna naprava, ki jo uporabljajo predvsem kmetje, ki imajo večje površine koruze. S pomočjo te naprave je koruza okopana na najbolj hiter način, hkrati tudi izjemno natančno.

Tudi v podjetju Prelog, kjer lahko izbiramo med številnimi oblikami ter vrstami kmetijske mehanizacije, lahko kupimo medvrstni okopalnik za koruzo, in sicer vrhunskega proizvajalca ter tudi nizke cene.