Rafting Soča

Rafting Soča za šolske skupine

Rafting Soča je izredno priljubljen pri mladini, zato se šole velikokrat organizirajo in šolskim otrokom omogočijo nepozaben dan na reki Soči. Navadno si šola ob koncu šolskega leta zamisli določene aktivnosti, ki jih čez leto ne more izvesti. Na koncu leta pridejo na vrsto različne aktivnosti, ki učencem polepšajo šolske dni.

Rafting Soča je ena izmed takšnih aktivnosti, ki se je večina učencev lahko brez težav udeleži. Za šolske otrok se namreč pripravi prilagojen spust, ki ni prehiter in tako omogoča varno adrenalinsko izkušnjo tudi za tiste, ki so bolj plahi. Skupina se pred spustom primerno obleče in pouči o vseh možnih nevarnostih. Pri spustu morajo otroci točno upoštevati vsa navodila, ki jih podaja inštruktor. Le tako si lahko zagotovijo varen spust.

Rafting Soča je aktivnost, ki otroke poveže z naravo in jim pokaže moč reke, ki pelje čoln po hitrih brzicah.

Canyoning Bovec za team buildinge

Canyoning Bovec je idealna aktivnost, ki jo pri team buildingu omogočimo svojim zaposlenim. Vsaj enkrat letno se morajo zaposleni podati na skupni team building, kjer se povežejo in si izmenjajo ideje in se bolje spoznajo.

Canyoning Bovec je primeren le za tiste, ki se ne bojijo višine in vode, saj se pri aktivnosti spuščaš v tolmune reke po naravnih toboganih. Aktivnost ni primera za tiste, ki se bojijo visoke vode ter mrzle reke. Vsi udeleženci si pred spustom lahko preberejo navodila na internetu, kjer najdejo lahko tudi ostale informacije in potrebne podatke o canyoningu.

Canyoning Bovec je aktivnost, ki jo organizirajo izkušeni vodniki. Ti vas bodo popeljali in usmerjali skozi celotno izkušnjo ter bodo poskrbeli, da bo celoten spust potekal varno in brez zapletov. Vsi udeleženci canyoninga, dobijo primerno opremo, ki jih ščiti pred poškodbami. Dobra zaščita je namreč pri canyoningu nujno potrebna, saj bi se pri spustu lahko poškodovali.