nepremičnine

Ste kupili manjše stanovanje in ne veste, kako ga praktično opremiti?

To je vprašanje, ki se poraja mnogim, danes je namreč vse več ljudi, ki se odloča za manjša stanovanja, ki jih želijo spremeniti v več funkcionalna. Tako prihranite na denarju in pa tudi porabi sami, sploh če se odločite za kakšne druge pristope glede vodovoda in električne napeljave. Prav tako so takšna stanovanja tudi veliko bolj okolju prijazna, saj ne porabijo toliko kot ogromne stanovanjske hiše. In kako torej majhno stanovanje opremiti, da boste v njem imeli prav vse, kar potrebujete? Če ste se odločili za manjše stanovanje, slednje najbrž nima veliko sob, ampak morate kljub temu pametno razporediti stvari, ki jih tam želite in se odločiti za pravo paleto barv in moderen ali klasičen stil pohištva. Če sta denimo vaša kuhinja in jedilnica povezani v en prostor, morda tudi dnevni prostor, lahko to ločite z pultom, ki je ob enem tudi miza. Ta bo ločil oba prostora, hkrati pa bo namenjen jedilni mizi in boste tako izkoristili tudi odprtost prostora.

Dobro je tudi vključiti zelenje in modne dodatke, lahko tudi zavese ali slike, ki bodo popestrili majhne kotičke vašega stanovanja. Potem so tu še iznajdljivosti, kot so denimo kam spraviti vaše kolo, športno opremo? Obesite ga na steno, naj postane modni dodatek! Če nimate pralnice, pralni stroj postavite v kuhinjo. Veliko je možnosti, kaj storiti z stanovanjem, od vas pa je odvisno, kako ste si slednjega zamislili.

Nepremičnine so danes zelo popularne postali tudi na dražbah, saj so tam cene tudi za polovico nižje, kvaliteta pa enaka ali boljša od tistih na rednem trgu. Nepremičnine lahko seveda na dražbi kupite po mnogo manjših cenah, je pa res, da je potrebno da ste pozorni na pasti, ki vas tu lahko doletijo. Pred tako pomembnimi nakupi se zato vsekakor podučite in tudi posvetujte z strokovnjakom za nepremičnine.