Tampotisk

Tampotisk za okrasitev različnih predmetov

Tampotisk je posebna tehnika tiskanja, ki jo imenujemo tudi posredni globoki tisk. Sama tehnika je zelo uporabna, saj tiskarjem dovoljuje tiskanje na različne podlage in s tem ustvarjanje veliko reklamnih izdelkov, ki jih podjetja potrebujejo za promocijo sebe in svojih izdelkov. Za oglaševanje morajo biti podjetja zelo iznajdljiva in kreativna. Konkurenca na trgu je namreč zelo velika. Če želimo izstopati, moramo tako pripraviti odličen marketinški material.  

Tampotisk nam omogoča tiskanje z eno ali dvokomponentnimi barvami. Ker so to izdelki, ki jih damo bodočemu naročniku ali stranki na sejmu ali na predstavitvi izdelka, je nujno, da je reklamni material izdelan prvovrstno in da je smiselno uporabljen. 

Tampotisk tehniko bomo na primer uporabili na protistresni žogici, ki jo bomo med predstavitvijo našega izdelka razdelili vsem prisotnim na predavanju. Ker bo tako naš izdelek prisotnim ostal v lepem spominu, žogica pa jih po opominjala na srečanje z nami, j veliko večja možnost, da nas bodo čez čas kontaktirali in naročili naše izdelke sli storitve. Tako bomo po predstavitvi zadovoljni mi ter tudi naši gostje, ki bodo domov odšli navdušeni nas slišanimi podatki. 

 

Letaki se lahko delijo na različnih prireditvah

Letaki so izredno priročni, ker jih lahko delimo na različnih prireditvah. Lahko se odločimo, da bomo svojo dejavnost promovirali na nekem koncertu. Tako bomo pred koncertom poleg svoje stojnice delili letake, na katerih bomo predstavljali kaj vse ponujamo. 

Letaki bodo poskrbeli, da bo za našo dejavnost v širši okolici hitro izvedelo veliko število ljudi. Če se odločimo za deljenje letakov na takšni prireditvi, bomo zagotovo uspešni, saj se ljudje pred začetkom koncerta radi zabavajo in kupijo kaj zase ali za družinske člane. 

Letaki morajo biti zato kvalitetno izdelani, saj bomo le tako na njih lahko resnično predstavili naše storitve. Nikakor ne smemo nanje natisniti preveč besedila, saj bi to uničilo celoten namen letaka.