Vrtne kosilnice

Vsa vrtna oprema na enem mestu

Uporabniki opreme za obdelavo domačega vrta gotovo vedo, kje je moč najti najboljše izdelke. Te ponuja Husqvarna, priznani prodajalec, ki je v tem segmentu najbolj prepričljiv. Predvsem v višjem razredu ta znamka skoraj ne pozna konkurence, za nameček pa ima zelo bogato ponudbo, ki bo po godu kupcem z različnimi potrebami.

Največ izbire je med naprednimi napravami za učinkovito košnjo večjih zelenic. V poštev pride recimo vrtni traktor Husqvarna, ki brez težav obdela tudi velike zelenice, pri tem pa je zelo natančen in učinkovit. Upravljamo ga seveda kar sami, z udobnega sedeža – tudi dolgotrajno delo bo udobno in učinkovito, v razpoložljivem času pa bomo opravili kar največ. Vrtni traktor Husqvarna močno poenostavi delo na prostem, saj je zelo vsestransko prevozno sredstvo. Nič čudnega, da se za takšno vozilo odločajo različni profili uporabnikov, ne le tisti, ki potrebujejo učinkovito sedežno kosilnico za košenje večjih zelenih površin. Vrtni traktor Husqvarna je na voljo v različnih izvedbah, ki bodo s svojimi funkcionalnostmi zadovoljile tudi zahtevnejše uporabnike.

Prav tako pa so na voljo še številne druge vrtne kosilnice, tako bolj napredne kot osnovne. V vsakem primeru gre pričakovati učinkovitost in brezhibno delovanje. Zelo priljubljene so električne oziroma akumulatorske kosilnice, pri katerih Husqvarna prepriča z inovativnostjo, ta se kaže tudi pri robotskih kosilnicah. So pa zelo prepričljive tudi druge vrtne kosilnice, ki se najpogosteje uporabljajo za obdelavo domačih površin. To so samohodne kosilnice, ki morajo biti kljub nekoliko lažji nalogi na delo zelo dobro pripravljene. Husqvarna v takšne kosilnice vgrajuje lastne rešitve, ki delo olajšajo in izboljšajo rezultate, poleg tega lahko izdelke zelo enostavno uporabljamo. V vsakem primeru so te vrtne kosilnice po godu širokemu spektru uporabnikov, saj je tudi ponudba v tem segmentu izjemno pestra. Za konec pa omenimo še ročno orodje, recimo motorne kose in kosilnice na nitko.