Ford Ranger

Avtomobil z maksimalnim izkoristkom prostora

V nekaterih primerih nimamo druge možnosti, kot da izberemo prostoren avto. Ker pa sama prostornina ni vse, je pametno pri takšnih odločitvah nekaj pozornosti nameniti tudi temu, kako je ta prostor izkoriščen. V tem oziru nekateri avtomobili še posebej izstopajo.

Ford CMAX

Če iščete prostoren družinski avtomobil, gotovo ni boljše izbire od Fordovega CMAX-a. Gre namreč za avtomobil, ki je v vseh pogledih prilagojen družinam. Najbolj očitno je to že v velikosti in prostornosti vozila, nekoliko manj opazne, a še bistveno bolj pomembne, pa so rešitve, ki zagotavljajo varno in udobno vožnjo v vseh razmerah. Ford CMAX nudi v osnovni različici dovolj prostora za pet oseb, model Grand CMAX pa z idealnim izkoristkom prostora ponuja sedem sedežev, ne da bi bil bistveno večji.

Oba modela se odlično obneseta na vseh mogočih cestah. Kljub temu, da gre za prostoren družinski avtomobil, Ford CMAX ne bo imel težav pri vožnji po ozkih mestnih ulicah in iskanju parkirnega prostora. Prav to je prednost optimalnega izkoristka prostora – avto zagotavlja izjemno udobje in prijetno vožnjo v prostorni potniški kabini, a kljub temu ohranja razmeroma kompaktne dimenzije.

Ford Ranger

Še bolj zahtevni so glede razpoložljivega prostora gospodarski uporabniki vozil. Ford Ranger je za takšne zahtevnejše voznike idealna izbira, zanimivo pa je, da se tak poltovornjak pogosto znajde tudi v osebni uporabi tistih, ki sicer ne potrebujejo izrazito gospodarskega vozila.

Kakorkoli že, Ford Ranger bo gotovo navdušil s svojo kapaciteto. Za razliko od modela Ford CMAX se v tem primeru prostornina bolj izkaže pri tovornem prostoru, ne toliko pri potniški kabini. Ford Ranger namreč omogoča zanesljivo prevažanje večjih in težjih tovorov, z nosilnostjo več kot ene tone pa ugodi tudi zahtevnejšim uporabnikom. Piko na i pa doda eleganten dizajn, ki ga pri gospodarskih vozilih nismo vajeni, poleg tega je Ford Ranger pripravljen na vse okoliščine, tudi na vsakdanjo mestno vožnjo.