barski stoli 1

Barski stoli v sobah vaših malčkov? Zakaj pa ne?

Različni kosi pohištva so namenjeni različnim namenom. Prav v vsakem domu najdemo vsaj dva različna tipa stola. Eden je namenjen sedenju za jedilno mizo, drugi pa na primer za sedenje za računalnikom oziroma za pisalno mizo. Stola se že na prvi pogled precej razlikujeta. Po drugi strani pa nekateri prisegajo tudi na posebno vrsto stolov. To so barski stoli, ki so praviloma lahko tudi kar precej višji od navadnih klasičnih.

Barski stoli so nam vedno privlačni, še posebej tisti nekoliko višji, ki se vrtijo in so lepih barvnih odtenkov. To je zlasti mikavno za otroke. Najmanjše in najmlajše otroke na takšne stole sicer ne posedamo. Ko pa ima otrok zadosti let, lahko brez težav uporablja nekoliko višji stol.

Morda bi bilo pametno vsaj dva barska stola namestiti v otroško sobo. Ko se vam bo zazdelo, da ima otrok kakršne koli težave in bi se bilo dobro pogovoriti z njim, je najbolje, da skupaj z njim sedeta na takšne stole in se v miru pogovorita. Verjemite, da se vam bo otrok na takšen način veliko hitreje zaupal.

Otroški aktivni stol

Že kar nekaj časa je v trendu aktivni stol, ki prinaša številne prednosti, ki ne nazadnje izjemno dobro vplivajo tudi na naše počutje in zdravje. Če boste stopili v specializirano prodajalno s stoli in drugimi kosi pohištva ter prodajalcu zaupali, da si želite sedeti na aktivnem stolu, boste presenečeni, koliko različnih tipov takšnih stolov lahko obstaja.

Aktivni stol vam je torej  na voljo v več različicah. Ne glede na tip in na sam izgled pa je ključna prednost takšnega stola ta, da vam med sedenjem omogoča gibanje. Sliši se odlično, kajneda?

Aktivni stol pa še zdaleč ni namenjen samo odrasli osebi. Ko vaš otrok dopolni dovolj let, mu v sobo postavite stol, ki bo poskrbel za udobno in prijetno sedenje za računalnikom oziroma pisalno mizo.