Canyoning Bovec

Canyoning Bovec vam ponuja nepozabno doživetje v prečudoviti naravi

Dolina reke Soče je vsem znana po svoji smaragdni barvi in svojih brzicah, na katerih se izvajajo številne adrenalinske aktivnosti. Med njimi je tudi canyoning, pri katerem gre za plezanje po kanjonih, skakanje v tolmune in spuščanje po nekakšnih vodnih toboganih. Seveda je za varnost popolnoma poskrbljeno, še posebej, če za to poiščemo primerno lokalno agencijo, ki ima izkušene vodnike. Canyoning Bovec je v tem primeru ključ do izbranega ponudnika, ki vas bo popeljal v nepozabno dogodivščino.

Canyoning Bovec je vedno bolj priljubljena aktivnost, zato je povpraševanje po njej izjemno veliko. Svetujemo vam, da pravočasno rezervirate termin, saj je zasedenost na višku turistične sezone velika. Za opremo ne potrebujete skrbeti, saj čelado in neopren dobite preden se spustite v sotesko, tekom celotnega spusta pa ste privezani na plezalno vrv. Canyoning Bovec je popolnoma prilagojen različnim telesnim sposobnostim udeležencev, zato se ga lahko udeležijo tudi družine z otroci.

Rafting Bovec poskrbi za varen in nepozaben spust po Soči

Prijetna družba, neokrnjena narava in kristalno čista voda so pravi recept za nepozabno doživetje kot je rafting. Bovec vas s svojo ponudbo zagotovo ne bo razočaral, zato smo prepričani, da boste doživeli edinstveno pustolovščino. Spust z gumijakom s pomočjo vesel je doživetje, ki se uvršča med pet najlepših doživetij, zato ni nič presenetljivega, da je povpraševanje izjemno veliko, še posebej v vročih poletnih mesecih, ko lahko aktivnost izkoristimo tudi za prijetno ohladitev pred vročino.

Ne smemo pa pozabiti, da je rafting lahko tudi nevaren, zato je potrebno poiskati primernega ponudnika in izkušenega vodnika lokalne agencije, ki nas bo skozi celoten spust varno usmerjal. Rafting Bovec je tako edini način, da poleg velike mere adrenalina poskrbimo tudi za dovolj veliko varnost. Potrebno je vedeti, da za raftanje ne potrebujete nobenih posebnih izkušenj. Potrebno je zgolj znanje plavanja in velika mera dobre volje.