Čiščenje DPF filtra

Čiščenje DPF filtra po ugodni ceni

Čiščenje DPF filtra je pomembno in velikokrat nujno opravilo, saj bi brez čiščenja naš filter postal preveč zamazan in ne bi več deloval pravilno. Na koncu pa bi se zaradi prevelike količine umazanije tudi pokvaril. V primeru okvare pa moramo filter zamenjati, kar nas bo stalo precej denarja. Zato je dobro, da se preventivno odločimo za čiščenje, ki je odlična preventiva. 

Čiščenje DPF filtra je odlična rešitev, saj bomo za primerno ceno lahko popolnoma očistili filter in ga s tem tudi rešili. Pri tem pa bomo plačali kar 80% manj, kot bi plačali za nakup novega rezervnega dpf filtra. Ko bo filter čist, bo deloval popolnoma enako kot novo kupljen dpf filter, ki nam ga bo prodal in zamenjal serviser. Testi, ki so jih opravili po čiščenj filtra so pokazali, da je filter ponovno postal učinkovit  in primeren za uporabo. 

Čiščenje DPF filtra je po omenjeni ugotovitvi postalo vedno bolj priljubljeno. Vsem voznikov dizelskim vozil se zato priporoča, da se vsaj enkrat na leto odpravijo na servis, kjer jim bodo izkušeni strokovnjaki pravilno očistili dpf filter. 

 

FAP filter se lahko okvari zaradi slabe kvalitete goriva

FAP filter se velikokrat okvari tudi zaradi vse slabše kvalitete goriva, ki jo ponudniki ponujajo na trgu. Ker žal na kvaliteto goriva ne moremo vplivati, se bo filter našega vozila slej ko prej okvaril, na kar ne bomo imeli vpliva. Ker si veliko voznikov ne želi imeti nevšečnosti z omenjeni filtrom, se vedno več posameznikov odloči za strokovno odstranitev. 

FAP filter lahko odstranijo le pravi poznavalci, saj se po odstranitvi rado zgodi, da vozilo neprestano javlja napako. Pro odstranitvi je namreč potrebno reprogramiranje in prilagoditev notranjega računalnika, ki skrbi, da vozilo vedno pravilno deluje. 

FAP filter ni nujno potreben za vožnjo in ga po odstranitvi ne bomo več potrebovali.