Čiščenje oken

Čista okna so pika na i čistemu stanovanju

Se vam zdi, da potrebujete očala? Ste se zazrli skozi okno, pa si mencate oči, ker ne vidite čisto jasne slike? Bodite brez skrbi, prav nič ni narobe z vašimi očmi, le vaša okna ponovno potrebujejo temeljito čiščenje! Čiščenje oken … ojoj, pa ne že spet!

Če nimate časa za to zamudno gospodinjsko opravilo, ali pa če bi raje vaš dragoceni čas porabili za druge, bolj zanimive dejavnosti, se vam ponuja rešitev. Zagrabite bika za roge in rešite nastali problem tako, da čiščenje oken prepustite drugim. Pokličite ljudi, ki so se odločili, da vam bodo z veseljem pomagali. Kot bi mignil, bodo namesto vas opravili s tem nadležnim, a vsake toliko časa prepotrebnim opravilom.

Čiščenje oken je za marsikatero gospodinjo prava nočna mora, še posebno takrat, ko ima stanovanje ali hiša veliko steklenih površin. Ne odlašajte, pokličite čistilni servis in si oči spočijte z jasnim pogledom skozi čista okna.

In ko že načrtujete čiščenje oken … ali vaše stanovanje ali hiša morebiti potrebuje tudi generalno čiščenje? Se še spomnite, kako lep in čist je bil vaš dom v začetku vašega bivanja v njem? Nikjer nobenega prahu, nobene pajčevine, nobenih smeti in nepotrebne navlake, ki se nabere skozi leta, in za katere smo trdno prepričani, da brez njih ne moremo. Če ste se v tem trenutku ozrli okoli sebe, potem je zelo verjetno, da bo generalno čiščenje vašega doma vaš naslednji pomemben projekt.

Generalno čiščenje se je nekoč opravljalo dvakrat na leto, enkrat v spomladanskem in še enkrat v jesenskem času. V današnjem času pa vam čistilni servis to naporno delo, ki ga vsi odlašamo in premikamo nekam v nedoločeno prihodnost, opravi kadar koli. Čiščenje lahko poteka v vaši prisotnosti, ali pa ga opravijo delavci sami, vi pa se po dogovorjenem času vrnete v čist dom, ki spet dobi vonj po svežem in pravkar počiščenem.