Drsna avtomatska vrata

Drsna avtomatska vrata naj bodo skrbno izbrana

Hiter nakup se pri drsnih avtomatskih vratih zagotovo ne splača, saj se vam lahko zelo hitro maščuje kot bumerang. V objektih, kjer je pretok ljudi velik, je tudi mehanizem drsnih avtomatskih vrat toliko bolj obremenjen, zato se vam težave z vrati sčasoma le še množijo. Zato je vsekakor dobro vedeti, na kaj morate biti pri nakupu še posebej pozorni, da vam bodo drsna avtomatska vrata še dolgo služila.

 

V prvi vrsti je pomembno, da izberete drsna avtomatska vrata, ki so kakovostna in imajo dolgoletno tradicijo, kar je največja garancija za njihovo dolgo življenjsko dobo. Pozorni bodite na to, da vam vrata nudijo varno odpiranje in zapiranje, predvsem pa tiho delovanje, saj morate upoštevati, da se bodo dnevno velikokrat odpirale in zapirale. Ne pozabite se pozanimati, kakšen je režim delovanja in da je osnovno krmiljenje tako preprosto, da ne boste za vsako malenkost klicali serviserja.

 

Drsna avtomatska vrata so zanesljiva in enostavna za vgradnjo

 

Drsna avtomatska vrata so danes vedno bolj izpopolnjena v smislu varnejšega in zanesljivejšega delovanja. Njihova skrivnost je v kombinaciji posebnih materialov, iz katerih so izdelani mehanski deli vrat, profilov in talnih vodil, kar vodi v neslišno delovanje drsnih avtomatskih vrat. Senzorji gibanja tovrstnih vrat so vedno bolj izpopolnjeni, zaradi česar je vedno manjše tveganje, da bi vrata človeka poškodovala, zato je njihova varna uporaba zagarantirana.

 

Drsna avtomatska vrata so danes izjemno enostavna za vgradnjo. Namestite jih lahko že tekom novogradnje, lahko pa se zanje odločite tudi kasneje, saj je njihova montaža mogoča tudi brez večjih gradbenih del. Pri tem je ključnega pomena, da je montaža drsnih avtomatskih vrat strokovno opravljena, kasneje pa je potrebno poskrbeti le še za redne vzdrževalne preglede oziroma servise, s katerimi se še pravočasno odkrijejo morebitne napake. Zavedati se je potrebno, da je življenjska doba vrat odvisna predvsem od tega, kako zanje skrbimo.