Husqvarna TC 38

Husqvarna TC 38 je oznaka za učinkovit in zmogljiv vrtni traktor 

Če je ste lastnik ali uporabnik večjega vrta ali travnika, je dela na njem zagotovo veliko. Pri tem vam v veliki meri lahko koristno pomagajo najrazličnejše naprave. Izjemno dobrodošel je tudi vrtni traktor. A pomembno je, da ste pri izbiri nove naprave izjemno previdni in ne nazadnje tudi zahtevni. 

Husqvarna TC 38 je oznaka za enega od najbolj kakovostnih vrtnih traktorjev, ki so vam na trgu na voljo v tem hipu. Gre za nekoliko manjši traktor, ki pa ga odlikuje izjemno preprosta uporaba, večnamenska uporaba in ne nazadnje tudi izjemna okretnost. Omogoča vam tudi učinkovito košnjo nekoliko ožjih predelov in travnih pasov. 

Husqvarna TC 38 je torej večnamenski traktor, kar pa v praksi pomeni, da ga lahko poleg košnje uporabljate tudi za kaj drugega. Seveda si boste morali zagotoviti še nekatere dodatne dele. Tako si boste lahko omogočili, da bo naprava uporabna tudi v zimskem času, ko boste na primer z njo na hiter, učinkovit in preprost način odmetavali sneg, posipali površine s soljo ter podobno. 

Električne kosilnice  za manjše travnate površine 

Ko boste v specializirani prodajalni z vrtno opremo izbirali novo kosilnico, vas bo prodajalec zagotovo vprašal tudi, kako veliko površino nameravate z njo kositi. Če je površina manjša, vam bo predlagal nakup električne kosilnice

Električne kosilnice vam omogočajo košnjo samo v radiju, ki vam ga omogoča električni kabel s podaljškom. Na voljo so vam tudi akumulatorske kosilnice na elektriko, vendar je zanje značilno, da delujejo krajši čas. To pomeni največ do ene ure. Ravno zato boste morali poskrbeti za pravočasno polnitev naprave. 

Električne kosilnice so prav tako izjemno dobrodošle za košnjo v nekoliko bolj strnjenih naseljih, zlasti zato, ker so pri svojem delovanju bolj tihe in ne onesnažujejo okolja. So precej lažje od bencinskih, kar je pravzaprav ena od prednosti.