dvoslojni parket

Dvoslojni parket

Ko se odločate za pravo vrsto parketa, vam strokovnjaki zagotovo priporočajo uporabo gotovega parketa. Tudi dvoslojni parket sodi v to kategorijo parketa in je med uporabniki zelo priljubljena vrsta.

Dvoslojni parket je, kot vam že samo ime nakazuje, sestavljen iz dveh slojev, in sicer iz plemenitega furnirja ter iz narezanega lesa. Razlog, zakaj se je dobro odločiti za takšen parket, se skriva v tem, da je gibanje lesa zaradi temperaturnih razlik v prostoru bistveno manjše. Ravno zato je ta vrsta parketa primerna tudi za polaganje na talno ogrevane estrihe.

Sicer pa so vam na trgu na voljo še druge številne prav tako zelo kakovostne vrste parketa iz najrazličnejših vrhunskih vrst lesa. Celotno ponudbo si lahko ogledate na spletu, kjer so vam na voljo tudi številna prodajna mesta za nakup visoko kakovostnega parketa ter še drugih kakovostnih talnih oblog, ki so namenjene vsem vrstam domov in drugim objektom.

Klasični parket

Verjetno ste se že kdaj v kakšnem prostoru spraševali, zakaj se tako dobro počutite. Velika verjetnost je, da ste v tem hipu stali na leseni površini, kot je, na primer, klasični parket.

Klasični parket je med ljudmi že od nekdaj zelo priljubljena vrsta parketa, ki vam omogoča ne samo kakovostno bivanje, temveč takšna vrsta parketa z vami lahko ob ustreznem vzdrževanju preživi celo življenje.

Na trgu pa so vam na voljo še druge različice parketov, nekatere med njimi so zelo sodobno zasnovane, posledično je polaganje parketa lahko zelo hitro, hkrati pa tudi zelo preprosto. Med številnimi vrstami parketov so tudi takšna, ki jih lahko brez kakršnih koli pomislekov polagate na tla, kjer je prisotno tudi talno ogrevanje.

Klasični parket in druge vrste parketa so vam po ugodnejših cenah na voljo v spletni trgovini podjetja, kjer vam ponujajo še storitve, kot je, na primer, kakovostno in ugodno polaganje različnih vrst parketa.