električne kosilnice

Električne kosilnice so med lastniki manjših in večjih vrtov zelo priljubljene.

Primerne so za delo v neposredni okolici lastnikov hiš, ki si želijo urejenega vrta oziroma zelenice. Njihovo delovanje je omejeno z električnim priključkom oziroma z dolžino električnega kabla. Daljši kot je kabel, večji doseg ima električna kosilnica. Pri upravljanju električne kosilnice moramo paziti, da ne poškodujemo električnega kabla.

Poleg kovinskega ogrodja, imajo električne kosilnice kovinske in plastične nože, ki jih poganja elektromotor. Za boljšo in učinkovitejšo košnjo trave je pomembna moč elektromotorja. Na moč motorja moramo biti pri nakupu električnih kosilnic še posebej pozorni. Z večjo močjo motorja nam bo tudi košnja trave veliko lažja.

Električne kosilnice ne onesnažujejo okolja, saj za svoje delovanje potrebujejo le električno energijo. So zelo enostavne za vzdrževanje, saj ni potrebno čistiti raznih oljnih in zračnih filtrov, kot jih imajo na primer bencinske kosilnice.

Motorna žaga STIHL je ena od najbolj prodajnih znamk motornih žag na svetu

Motorne žage se uporabljajo za žaganje lesa v gozdu, parkih, javnih površinah in doma. Na trgu je veliko različnih ponudnikov motornih žag. Lahko jo uporabljajo različne skupine uporabnikov, od zasebnih do profesionalnih. Motorna žaga STIHL se tako lahko uporablja za zasebne namene, za kmetijsko, vrtnarsko in gozdno dejavnost.

Motorna žaga STIHL je zelo zmogljiva in kakovostna. Uporabniki so z njenim delovanjem zelo zadovoljni, saj je zelo vsestranska in robustna. Žaganje z motorno žago STIHL je tako učinkovito in manj utrujajoče. Na učinkovito delo z motorno žago STIHL vpliva kakovostna izbira verige in njeno redno brušenje. Slabo nabrušena veriga vpliva na čas žaganja, porabe goriva in obremenitve samega uporabnika motorne žage STIHL.

Za pravilno delovanje vseh delov je nujno potrebno, da je Motorna žaga STIHL ustrezno in redno vzdrževana. Po vsaki uporabi jo tako očistimo ter pregledamo filtre in verigo. Redno in ustrezno vzdrževanje motorne žage STIHL lahko tako podaljša njeno življenjsko dobo delovanja.