Beljenje zob

Enostavne rešitve estetskega zobozdravstva

Če želimo imeti lepe in zdrave zobe, jih moramo redno čistiti. Prav tako je pametno vzdrževati zdrav življenjski slog z ustrezno prehrano in brez nezdravih pregreh. Piko na i dodajo zobozdravniške storitve, že pregledi in osnovna zdravljenja. 

Vseeno lahko pride do kakšnih težav, ki pokvarijo izgled zobovja. V teh primerih se splača težave hitro nasloviti in rešiti, če je to možno. Seveda se pogosto tudi zgodi, da se šele po dolgih letih odločimo rešiti kakšne probleme, s katerimi se že dolgo soočamo – pri estetskem zobozdravstvu je to zelo pogosto, da želimo recimo odpraviti posledice dolgoletnega kajenja ali rednega pitja kave. Na srečo imamo na voljo zelo učinkovite rešitve.

Beljenje zob

Storitev, po kateri je največ povpraševanja, je seveda beljenje zob. To se lahko opravi na različne načine, ponudba je odvisna od izbranega zobozdravnika. Splača se seveda poiskati zobozdravnika, ki ponuja širok nabor različnih rešitev, s katerimi se lahko prilagodi posameznemu pacientu.

Nekatere storitve s tega področja so zelo enostavne, hitre in cenovno ugodne, pa vseeno ponujajo zelo prepričljiv končni rezultat. Pravzaprav je beljenje zob s praktično vsemi metodami dokaj enostavno in neboleče, tako da se splača preveriti možnosti, ki jih imamo na tem področju. Najboljši rezultat običajno ponujajo sodobni pristopi z napredno opremo, recimo lasersko beljenje zob.

Zobne luske

Lahko pa se poslužimo nekaterih izdelkov, ki jih ponuja estetsko zobozdravstvo. Zelo priljubljene so zobne luske, ki odlično delujejo. Gre za luske, ki se oblikujejo za vsako zobno ploskev posebej. Na ta način lahko hitro in učinkovito zakrijemo vse mogoče nepravilnosti, odpravimo tudi bolj opazne težave, kot so odkrušeni ali nepravilno oblikovani zobje. Zobne luske se uporabljajo tudi pri kakšnih protetičnih rekonstrukcijah, imajo pa prav pri estetskih posegih zelo očitno vlogo in velik potencial. Ponujajo odličen rezultat, še posebej v kombinaciji z drugimi izdelki in storitvami s tega področja.