Nevidni zobni aparat Invisalign

Nevidni zobni aparat Invisalign

Kar nekaj naprednih opcij imamo na voljo, ko obiščemo zobozdravnika ali ortodonta. To pomeni, da bo možno rešiti najrazličnejše primere, tudi kakšne bolj zahtevne, običajno pa lahko pričakujemo, da bomo imeli na voljo več možnosti. Tako si lahko končno izkušnjo močno prilagodimo, predvsem pa izberemo rešitve, ki nam s svojimi rezultati najbolj ustrezajo. Če gre za ortodontske storitve, pri katerih želimo poravnati položaj nepravilno izraslih zob, je prava izbira gotovo zobni aparat. Med temi pa imamo še nekaj dodatne izbire, ki je lahko zelo privlačna za tiste, ki so na tem področju nekoliko bolj zahtevni.

Ena izmed možnosti je nevidni zobni aparat Invisalign, ki je tudi precej priljubljena izbira, saj ima številne prednosti. Najbolj prepričljiva odlika je gotovo elegantna zasnova, ki je praktično nevidna, tako da lahko aparat nosimo stalno, ne da bi vplival na videz naših zob ali oviral funkcionalnost zobovja. Takšne rešitve so zelo privlačne za različne paciente, večinoma pa nevidni zobni aparat Invisalign izbirajo odrasli, ki želijo na ta način elegantno in brez težav poskrbeti za svoje zobe.

Drugi napredni dentalni izdelki

Na področju dentalnih izdelkov pa imamo še kar nekaj izbire, v vsakem primeru lahko pričakujemo dobre rešitve s trajnimi rezultati. To velja tudi za implantate, ki jim pravimo tudi zobni vsadki. Gre za izdelke s področja zobne protetike, ki jih radi uporabljamo v primeru, da moramo nadomestiti manjkajoče ali močno poškodovane zobe. Na voljo imamo seveda več možnosti, ravno zobni vsadki pa praviloma ponujajo najboljši rezultat. Alternativa je mostiček, s katerim namestimo nadomestek na sosednja zoba, kar pa ni tako trajna in zanesljiva rešitev, poleg tega na ta način obremenjujemo zdrave zobe. Zobni vsadki so veliko bolj prepričljivi, pa tudi bolj vsestranski, uporabimo jih lahko celo za izdelavo celotne zobne proteze v primeru, da nam manjkajo vsi zobje.