Pohištvo po meri

Po meri izdelane kuhinje

Ponudba kuhinj je v debelih katalogih in obsežnih razstavnih salonih zelo bogata. Za praktično vsak okus se najde idealna kuhinja, prav tako je možno izbirati med kompleti, ki se prilagajajo vsem mogočim oblikam in dimenzijam prostora. A sestavljeni kompleti v nekaterih primerih vseeno niso to, kar iščemo – treba bo pomisliti na to, da je morda bolje izbrati izdelavo kuhinje po naročilu. Tudi izdelava po meri je vsekakor zelo primerna opcija, v mnogih pogledih še bolj smiselna od nakupa sestavljenih kompletov.

Kuhinje po naročilu

Če se odločamo za po meri izdelane prostore, imamo povsem proste roke pri oblikovanju in načrtovanju kuhinje. V tem primeru običajno sami prevzamemo vse pomembne odločitve glede opreme, oblike in podobe kuhinje, torej je končni rezultat celovito izdelana kuhinja, ki bo v vseh pogledih ustrezala željam in potrebam naročnika.

Ker je možno v tem primeru prilagoditi prav vsako malenkost, so kuhinje po naročilu idealna izbira za najzahtevnejše kupce, ki se preprosto ne morejo zadovoljiti s ponudbo že pripravljenih kompletov. Poleg tega pa je ta opcija najboljša tudi pri opremljanju nepravilno oblikovanih prostorov ali kuhinj z neobičajnimi dimenzijami ali kakšnimi drugimi izzivi, ki jih sestavljeni kompleti ne vzamejo v poštev.

Pohištvo po meri

Ni treba, da po naročilu izdelamo prav celotno kuhinjo. Veliko lahko naredimo že s prilagojenim pohištvom, ki ga je možno prav tako izdelati po meri. Odločimo se torej lahko za nekakšno kombinacijo – pohištvo po meri lahko lepo dopolni komplet kuhinjske opreme, lahko pa sestavlja celo večinski del opreme tega prostora.

Spet je pomembno predvsem to, da v svojih rokah obdržimo vse pomembne odločitve, ki v končni fazi vplivajo na funkcionalnosti prostora in zadovoljstvo pri uporabi na dolgi rok. Pohištvo po meri je odlična rešitev za tiste, ki bi radi povsem izpopolnili svojo izkušnjo pri uporabi kuhinje, a nimajo tako visokih zahtev, da bi morali svojim željam povsem prilagoditi celoten prostor.