Rabljena oblačila

Rabljena oblačila za prodajo

Stalno se zalagamo z novimi oblačili, ki jih pogosto dejansko potrebujemo, včasih pa se zgodi, da nam le ostajajo v omari in jih nimamo kje porabiti. Lahko so to celo povsem novi kosi, ki nam pač ne pristojijo, nam niso všeč ali pa niso v pravi velikosti. Prav tako imamo lahko druge zadržke ali pa preprosto preveč oblačil, da bi res potrebovali prav vse kose. Rabljena oblačila so tako lahko še povsem dobro ohranjena, morda celo niso nošena, a jih nimamo kam dati. Prava rešitev je lahko prodaja rabljenih oblačil. Dobro ohranjena oblačila in opremo lahko ponudimo v prodajo preko posrednika, kot je second hand shop DajaDaja.si

Gre za komisijsko prodajo, ki združuje prodajalce in kupce rabljenih oblačil, obutve in drugih stvari. Je torej zelo posrečena rešitev predvsem za tiste, ki imajo v omari cel kup oblačil, ki jih ne potrebujejo, a jih ne želijo preprosto zavreči, če gre za povsem uporabne in dobro ohranjene kose. Seveda so za prodajo najbolj atraktivna tista rabljena oblačila, po katerih je veliko povpraševanja in se pogosto kupujejo na ta način. V vsakem primeru morajo biti oblačila dobro ohranjena, čista in sveža, dobro pa je, da so tudi z drugimi lastnostmi atraktivna za kupce.

Oblačila, ki se najbolj prodajajo

Poseben fokus namenja second hand shop tistim oblačilom, po katerih je največ povpraševanja. To so pogosto svečana ženska oblačila, ki so lahko precej draga, a jih le redko oblečemo. To pomeni, da se na trgu brez težav najdejo malo rabljena in odlično ohranjena oblačila, za katere bi morali sicer odšteti veliko denarja. Tako ima second hand shop gotovo v ponudbi kakšne maturantske obleke in podobne oprave. Seveda pa lahko pričakujemo, da bodo večji ponudniki lahko ponudili še veliko širšo izbiro, po kateri lahko pobrskamo v iskanju dobrih kosov.