BCS kosilnica

Zanesljiva oprema za delo v zahtevnih razmerah

Če se soočamo s kakšnimi zelo zahtevnimi opravili pri delu na terenu, moramo izbrati kakovostno opremo, ki nas pri tem ne bo pustila na cedilu. Posegamo po preizkušenih izdelkih priznanih znamk. Na srečo imamo kar nekaj izbire tudi med takšnimi izdelki.

BCS kosilnica

Pogosto naletimo na tovrstne izzive pri košnji trave. Na urejenih zelenicah lahko vse opravimo z običajno vrtno kosilnico, na večjih travnikih pa običajno uporabljamo traktorje. BCS kosilnica pa je edina smiselna rešitev za zahtevne terene, ki zahtevajo prilagojen pristop in posebej dobro pripravljeno opremo. Najbolje se takšna oprema izkaže na razgibanem terenu, ki predstavlja različne izzive. Poleg tega se BCS kosilnica lahko sooči tudi z visoko travo, podrastjo, celo grmičevjem. Gre torej za odlično izbiro za tiste, ki želijo kositi brez kompromisov.

John Deere traktorji

Med traktorji primerljiv ugled uživa znamka John Deere. Ne samo zaradi kakovostnih traktorjev, temveč tudi zaradi dobre dolgoročne podpore. Na voljo so rezervni deli John Deere in ustrezne servisne storitve, zato so ti traktorji na dolgi rok zelo zanesljivi, brez skrbi jih lahko uporabljamo tudi pri zahtevnejših opravilih.

Trgovina z rezervnimi deli John Deere nam lahko ponudi nekaj kosov, ki jih je pametno imeti na zalogi, da jih lahko hitro zamenjamo. Predvsem gre za tiste kose, ki so podvrženi pogosti obrabi in jih redno menjamo, ta popravila lahko opravimo tudi sami. Seveda pa pri serviserjih poleg ponudbe rezervnih delov najdemo tudi servisne storitve, s katerimi naslovimo kakšne večje probleme. Kombinacija rezervnih delov John Deere in ustreznih storitev prinaša dobro rešitev v praktično vsakem primeru.

Druga oprema in druge znamke

Seveda je čisto možno, da bomo prav tako zadovoljni z drugo opremo. Navsezadnje so na voljo kakovostni izdelki mnogih proizvajalcev, bolj ali manj uglednih. Splača se torej pobrskati po ponudbi, a vedno moramo imeti v mislih tudi dolgoročno zadovoljstvo, ki je pogosto odvisno od dobre podpore uporabnikom.