Razer prenosnik

Računalniške igre na prenosnih računalnikih

Navdušence nad računalniškimi igrami bomo večinoma našli v udobnih stolih za mizo, obloženo z atraktivno računalniško periferijo in seveda z naprednim igričarskim računalnikom. Obstaja dober razlog za to, da so računalniki za igranje iger večinoma namizni – te je mogoče bolje izkoristiti za zahtevna opravila, ne postavljajo omejitev glede zmogljivosti, so tudi relativno ugodni glede cene.

A to še ne pomeni, da igričarji zunaj zavetja svojega doma sploh ne bodo prišli na svoj račun. Tudi na prenosnih računalnikih bodo igre lepo tekle, če se seveda opremimo z ustreznim igričarskim prenosnikom.

Razer prenosnik

Znamka Razer je igričarjem kakopak dobro znana po vrhunski računalniški periferiji, na trg prenosnih računalnikov pa je vstopila z nekaterimi prepričljivimi modeli. Razer prenosnik je vsekakor ena izmed možnosti, ki jih mora upoštevati vsak ljubitelj računalniških iger, ki se spogleduje tudi z igranjem na poti. Posebej privlačna je ponudba Razer zaradi ugodnih cen v primerjavi s konkurenco, zanimivo pa je še to, da je možno najti igričarski Razer prenosnik tudi v kompaktnih dimenzijah, z elegantno podobo in relativno nizko težo.

ASUS prenosnik

Avtoriteta na področju igričarskih prenosnikov pa je gotovo serija ASUS ROG, ki najbolj izstopa prav z vrhunskimi prenosnimi računalniki. Ti sicer imajo atraktivno podobo, a se ne zmenijo toliko za kompaktne dimenzije ali posebej eleganten dizajn – ASUS ROG stavi na vrhunsko konfiguracijo, ki zagotavlja neprekosljivo izkušnjo pri poganjanju najzahtevnejših računalniških iger. To pomeni, da uporabnike računalnik razvaja z velikim zaslonom, osvetljeno tipkovnico, naprednim zvočnim sistemom, mnogimi priključki in drugimi dodatki, ki olajšajo igranje iger. Največja prednost serije ASUS ROG pa se vsekakor skriva pod pokrovom računalnika – tam navdušujejo vrhunske komponente, ki se pogosto sploh ne razlikujejo od tistih, ki jih najdemo v najzmogljivejših namiznih računalnikih. ASUS ROG je vsekakor prava izbira za tiste, ki pri igranju računalniških iger na prenosniku ne mislijo sklepati kompromisov.