Raftanje na Soči

Raftanje na Soči za adrenalinski oddih

Raftanje na Soči je že vrsto let ena izmed najpopularnejših športnih aktivnostih na reku Soči. Reka Soča je slovenski naravni biser, ki nam ponuja veliko ranovrstnih aktivnosti za prosti čas z družino ali za fenomanelen konec tedna s prijatelji. Vse bolj postaja popularna tudi za različne team buildinge, ki jih podjetja organizirajo za svoje zaposlene.

Rafranje na Soči nam požene kri po žilah. Doživetje raftanja predstavlja močno izkušnjo, saj nas energija te smagagdno zelene vode popolnoma prevzame. Pri raftanju se povežemo s skupino ljudi, ki z nami deli gumenjak. Vsi se morajo truditi, da se čoln ne prevrne in skupaj premagujejo brzice, ki jih srečajo pri spustu.

Raftanje na Soči je varno, saj nas skozi celotno pot spremja in vodi izkušen vodnik. Pod njegovim nadzorom, bomo varno prešli vse prepreke in vožnja bo postala zabavna in adrenalinska. Raftanje na Soči je lahko tudi super darilo za naše bljižnje.

Canyoning Bovec za pogumne in drzne

Canyoning Bovec je pogost vnos v brskalnike, saj je canyonig šport, ki slovencem še ni toliko poznan. V Bovcu je narava izoblikovaka sotesko, ki je odlična za to razvedrilno aktivnost. Canyoning nas bo prevzel, saj bomo tako preizkušali svoje meje poguma. Za caynonig potrebujemo določeno opremo, ki si jo izposodimo. Ta oprema vključuje čelado, varovalni pas, neoprenske copate in neoprensko obleko. S seboj moramo seveda prinesti kopalke in brisačo.

Canyoning Bovec nam omogoča spust po različnih manjših ali večjih slapovih, po naši zadnji plati. Na določenih odsekih nas požene v adrenalinske skoke v kristalno čisto vodo. Večje slapove pa bomo premagali tako, da jih bomo preplezali.

Canyoning Bovec ima izkušeno ekio vodnikov, ki nas vodijo skozi celoten izziv in nas varno pripeljejo do konca avanture. Primeren je za različne skupine in starosti. Canyoning si lahko omislimo kot druženje s prijatelji, nepozabno fantovščino ali dekliščino, službeni team building, družinsko srečanje in še kaj bi se našlo.