Rezervni deli za BCS kosilnico so na voljo v enem dnevu

Rezervni deli za BCS kosilnico so na voljo v enem dnevu

Rezervni deli za BCS kosilnico so sedaj na voljo tudi v internetni trgovini, kjer jih lahko s pomočjo hitre pošte ali s pomočjo ostalih dostavnih služb, na naš dom prejmemo že v enem dnevu. Prednost internetnih trgovin je ravno v tem, da lahko želeni rezervni del naročimo kar iz našega doma. Ne glede na to v katerem koncu Slovenije se trgovina nahaja, bo kupljeni del naslednji dan dostavljen na naš naslov. 

Rezervni deli za BCS kosilnico se različni. Kupci največkrat iščejo novo koso, s katero BSC kosilnica brez težav pokosi travo, tudi na težje dostopnih predelih. Kadar kosimo pa moramo biti pozorni, da ne zadenemo v kakšen trši del, ker v takem primeru uničimo koso. 

Rezervni deli za BCS kosilnico se delijo na več segmentov. Včasih moram zamenjati tudi gume, ki se po dolgotrajni uporabi obrabijo ali pa krmilne ročice, ki nam pomagajo pri usmerjanju in krmiljenju naše kosilnice BCS. 

 

Traktorske luči za zamenjavo pri servisu 

Traktorske luči moramo občasno zamenjati, ker se med delom okvarijo ali pa tudi razbijejo. Nepazljivi vozniki večkrat udarijo ob kakšen predmet, ki uniči luč na traktorju. Luči so izredno pomembne za vožnjo po cesti, saj mora tudi traktor, kot vsa udeležena vozila, imeti prižgane luči. 

Traktorske luči kmetje največkrat uporabljajo poleti, ko morajo zaradi velike količine dela, ki ga imajo, delati tudi v poznih nočnih urah. Poleti je delo ponoči prikladno tudi zaradi visokih temperatur, ki so sredi dneva nevzdržne. Ravno zato je dobro, da začnemo delati že v zgodnjih jutranjih urah ter zaključimo, ko se sonce skrije in vročina popusti. 

Traktorske luči ali sprednji žarometi za traktorje, morajo biti kvalitetno izdelani ter vsebovati novo žarnico. Le tako jih bomo lahko dolgo uporabljali. Nihče si namreč ne želi kupiti žarometa, ki mu bo v kratke času prenehal delovati.