Industrijski sesalec

Sesalci za zahtevne uporabnike

Pri čiščenju si pogosto pomagamo s sesalci, ki se res dobro izkažejo pri različnih nalogah. So nepogrešljivi pri čiščenju preprog in drugih mehkih talnih oblog, uporabljamo jih tudi za globinsko čiščenje pohištva, so pa dovolj vsestranski, da se jih lahko z odličnim učinkom poslužimo še pri mnogih drugih bolj ali manj zahtevnih opravilih. Nič čudnega torej, da bodo po različnih sesalcih posegali tudi profesionalni uporabniki, ki se pri svojem delu soočajo z zahtevnimi izzivi.

Industrijski sesalec

Za zahtevnejše uporabnike, predvsem za profesionalne čistilne servise, je najboljša izbira industrijski sesalec. Gre za zmogljiv sesalec, ki ponuja zanesljivo delovanje preko celega delovnega dne. Ravno tu najdemo prednosti takšne opreme – industrijski sesalec brez težav deluje pod večjimi obremenitvami, brez skrbi ga lahko uporabljamo po več ur skupaj, česar oprema iz hobi programa ne omogoča.

Industrijski sesalec je nujna oprema pri čiščenju hotelov in podobnih večjih objektov, kjer imamo veliko opravka z mehkimi talnimi oblogami. Prav tako dobro pa se lahko takšna naprava obnese tudi v drugih okoljih, kjer se zanašamo na učinkovito sesanje.

Mokro suhi sesalnik

Med napredne sesalce se uvršča še mokro suhi sesalnik, ki prav tako odgovarja na mnoge potrebe zahtevnejših uporabnikov. Najdemo pa te naprave tudi v hobi programu, kar je odlično za domače uporabnike, ki želijo z vsestransko opremo dobro poskrbeti za svoje stanovanja. Pričakujemo lahko odličen učinek pri različnih opravilih, saj mokro suhi sesalnik lahko pomaga pri praktično vsakem izzivu. Gre za napravo, ki poleg običajnega suhega sesanja omogoča tudi mokro čiščenje, torej je to idealna izbira za trdovratno umazanijo na različnih površinah. Dobro se znajde tudi na trdih podlagah, recimo na parketu ali na ploščicah. Tako je mokro suhi sesalnik res vsestranski za različne vrste uporabnikov, tako za domačo uporabo kot tudi pri zahtevnem profesionalnem čiščenju. Takšni sesalci prinašajo širok nabor možnosti za prav vsako situacijo.