Steklene predelne stene

Steklene predelne stene so elegantna rešitev za ureditev različnih prostorov

Steklene predelne stene so elegantna rešitev za ureditev različnih prostorov

Steklene predelne stene se vse pogosteje uporabljajo za pregrado različnih prostorov. So idealna rešitev za različne hodnike, vetrolove, avle , pisarne in druge poslovne prostore, prav tako pa so uporabne tudi v domačem okolju. Njihova najpomembnejša odlika je, da prostori z njihovo namestitvijo ohranjajo svetlobo in odprtost v prostoru. Zato so Idealna rešitev, ko želimo prostor pregraditi, ne da bi pri tem izgubili svetlobo

Steklene predelne stene imajo ogrodje izdelano iz aluminijastih profilov, ki so prašno barvani v željeni barvi, polnilo pa je iz stekla različnih sestav. Izbira stekla je odvisna glede na namen uporabe. Najbolj pogosto se uporablja kaljeno steklo ali termopan steklo ter mlečno steklo, ki prostor zamegli in nudi občutek zasebnosti. Ne glede na to katero steklo izberemo, je pomembno, da z njim dosežemo različno zvočno zaščito. Za popestritev je na steklo lahko nameščena posebna folija z različnimi vzorci.

Steklene drsne stene so popolnoma prilagojene željam naročnika

Drsne stene so med uporabniki izjemno priljubljene, saj na nek način nadomestijo vrata in tako omogočijo nemoten prehod iz enega v drug prostor. Pri tem je najbolj pomembno dejstvo, da za odpiranje ne potrebujejo veliko prostora, zato so odlična rešitev v situacijah, ko običajna vrata ne pridejo v poštev. Steklene drsne stene pa imajo še to dodatno prednost, da z njihov namestitvijo prostor ne izgubi svetlobe.

Danes so nam na voljo steklene drsne stene različnih oblik, dizajna in dimenzij. Izbira je odvisna od naših potreb in želja, pri čemer so nam na voljo številne različne kombinacije. To nam omogočajo aluminijasti profili različnih globin in vidnih širin in njihove različne barvne kombinacije, ki so prilagojene željam naročnika. Steklene drsne stene so prilagojene zunanjim in notranjim prostorom, ne glede na to pa jih odlikuje lahkotnost odpiranja in izjemno kakovostno tesnjenje.