Steklo za telefon

Steklo za telefon mora biti izdelano pomeri za našo napravo

Steklo za telefon mora biti primerno za napravo, ki ga potrebuje. Vsak model telefona ima svoj model stekla. Nikakor ne moremo pričakovati, da bomo na naš telefon lahko namestili steklo drugega telefona. Le serviser, ki ima na voljo različna stekla za različne telefone, nam bo pri okvari lahko pomagal. 

Steklo za telefon si želi marsikdo zamenjati kar sam, vendar hitro ugotovi, da tega žal ne bo zmogel. Med poizkušanjem pa je lahko povzročil le še dodatne težave, ki jih bo še toliko težje odpraviti. Zato je pomembno, da se pri okvari posvetujemo v primerni poslovalnici, kjer nam bodo znali pomagati. 

Le tako bo naše steklo za telefon hitro zamenjano. To je namreč cilj vsakega dobrega serviserja. 

 

iPhone servis lahko potrebujemo zaradi slabega zvoka

iPhone servis veliko ljudi obišče s podobnimi težavami. Ena izmed njih je tudi slaba kakovost zvoka, ki ga prejmemo med telefonskim pogovorom. Veliko posameznikov se pritožuje na tem, da svojega sogovornika ne slišijo. Poročajo o tem, da se med pogovorom telefonski zvok prekinja in da opažajo hreščanje, ki zelo moti celotni pogovor. 

iPhone servis uporabniki omenjenega telefona pokličejo tudi takrat, ko se zgodi, da naš telefon ne zvoni več. V veliko primerih se zgodi, da telefon enostavne noče zvoniti, dokler ga ne izključimo in ponovno priključimo. Včasih se pojavi tudi to, da sogovornika ne slišimo, čeprav na sam zelo dobro sliši. Vse omenjene napake se nahajajo v modemu oziroma v tako imenovanem baseband, ki velikokrat povzroča omenjene male nevšečnosti. 

Ko bomo prišli na iPhone servis, bomo morali serviserju natančno opisati težave, ki jih opažamo, saj bo le tako serviser lahko rešil našo težavo. Če nismo natančni pri opisu napake, je zelo malo verjetno, da jo bo serviser hitro odkril. Telefoni imajo namreč ogromno funkcij, ki se na vsaki napravi obnašajo drugače.