Nevidni zobni aparat invisalign

Nevidni zobni aparat invisalign ima ogromno prednosti

Nevidni zobni aparat invisalign prinaša pacientom veliko prednosti, ki jih ostali zobni aparati žal še vedno nimajo. Seveda je najprej potrebno omeniti da je aparat popolnoma neviden. To mu omogoča posebna prozorna folija iz katere je aparat izdelan. Tako ne vpliva na naše vsakdanje življenje in lahko z njim odlično funkcioniramo. 

Nevidni zobni aparat invisalign je poleg tega tudi popolnoma odstranljiv. To pomeni, da ga lahko sami kadar želimo brez težav odstranimo, ne da bi hodili k ortodontu. S tem ko ga odstranimo, ga lahko popolnoma očistimo in poskrbimo tudi za boljšo higieno svojih zob, kar nam fiksni zobni aparat precej onemogoča. 

Nevidni zobni aparat invisalign je izdelan popolnoma po naših lastnih zobeh, zato nas med nošenjem nikoli ne bo oviral. Ortodont ga namreč pobrusi tako, da je v ustni votlini kot ulit za nas. To nam prinaša maksimalno udobje brez nadležnih bolečin. Poleg tega pa je to najbolj estetski zobni aparat, ki je navdušil ljudi po celemu svetu in je edini, ki ortodontu omogoča popoln računalniški nadzor delovanja ter tako hitro pripelje do želenih rezultatov. 

All on 4 metoda brez rezanja in šivanja

All on 4 je izredno priljubljena in učinkovita metoda s katero nam lahko hitro uredijo nove zobe. Največja prednost celotnega posega je zagotovo ta, da nam implantate namestijo popolnoma brez rezanja in šivanja čeljusti. Včasih so morali kirurgi zarezati v čeljust in žele nato so lahko vstavili implantate. Na koncu posega pa so morali rane tudi zašiti. 

All on 4 metoda pa vključuje le poseben vrtalni stroj, s katerim kirurg naredi minimalno invazivne 4 luknjice, v katere namesti titanov vijak. Po namestitvi vijakov pa ni potrebno nič šivati, saj se vijaki dobesedno privijejo v našo čeljust. 

All on 4 poseg je izredno varen, saj se vijaki sčasoma popolnoma zlijejo z našo čeljustjo in postanejo del nas.