Štrajfiks za domačo uporabo

Štrajfiks za domačo uporabo

Štrajfiks je idealen za čiščenje kmetijskih pripomočkov, strojev in naprav. V času trgatve, se potrebuje izredno veliko pripomočkov, ki morajo biti čisti in pripravljeni za uporabo. Preden začnemo trgati, si moramo pripraviti posode, v katere bomo lahko dali grozdje, preden bo šlo v prešo. Ko so posode čiste in pripravljene, lahko nadaljujemo s čiščenjem sodov, v kater bomo dali mošt, ki se bo zažel spreminjati v vino. 

Štrajfiks po končani trgatvi uporabimo, da očistimo prešo in vse ostale naprave, s katerimi smo si pomagali. Oprati je potrebno vse posode, škarje in obutev. Vse lahko enostavno in hitro očistimo z dobrim štrajfiksom. 

Štrajfiks je resnično uporaben na vsaki kmetiji, kjer imamo veliko naprav, ki po uporabi potrebujejo temeljito čiščenje. Prednost štrajfiksa je tudi v tem, da lahko za čiščenje uporabimo le moč vode. Ni nam potrebno uporabiti nobenega čistila. Ravno zato je delo s štrajfiksom tako priporočljivo. Z njim namreč ne boo škodili naravi in okolju, ki sta v modernem času izredno obremenjena in jih je zato potrebno še dodatno zaščititi. 

Sesalnik Karcher za čiščenje z majhno porabo čistil

Sesalnik Karcher je idealen za vse, ki si ne želijo uporabljati preveč škodljivih čistil saj čistijo s pomočjo vode. V kolikor imamo sesalnik za pranje, mi lahko dodamo le malo sredstva za čiščenje, ki se bo raztopilo v vodi. Sesalnik ga bo med čiščenjem vbrizgaval v preprogo ali v oblazinjeno pohištvo in ga bo kasneje skupaj z nečistočami posrkal nazaj ven. Na tak način bomo najlažje očistili vso trdovratno umazanijo. 

Sesalnik Karcher bo tako odstranil madeže, umazanijo, maščobo in tudi vse neprijetne vonjave, ki se s časom naberejo v tkanini. 

Sesalnik Karcher morajo imeti v lasti vsi, ki imajo kakršnekoli težave s alergijami, saj je edini ki je sposoben globinsko očistiti vse prašne delce. Ravno tako so idealni za domove s hišnimi ljubljenčki, ki precej umažejo vse oblazinjeno pohištvo.