Tandemski skok s padalom

Tandemski skok s padalom za nepozabno izkušnjo

Ljubitelji adrenalinskih doživetij imajo gotovo že dobro razdelane načrte za svoje nove dogodivščine. Ena izmed najpogostejših izkušenj na seznamu želja je tandemski skok s padalom, ki marsikomu predstavlja velik izziv, gotovo pa nepozabno doživetje. Ravno zato je ponudba na tem področju še posebej dobrodošla – izkaže se, da pravzaprav niti ni tako težko najti tovrstnih storitev, če vemo, kje iskati. Največ sreče bo pri ponudnikih adrenalinski aktivnosti v večjih turističnih središčih, pri nas je center takšnega dogajanja Posočje, kjer delujejo agencije s točno takšno ponudbo.

Skok s padalom v ponudbi agencije Bovec Sport

Agencija Bovec Sport nudi med drugimi aktivnostmi tudi možnost adrenalinskega poleta z jadralnim padalom, v tandemu z izkušenim vodnikom. To je za mnoge idealna opcija, če želijo doživeti polet med oblaki, saj ne zahteva kakšnih posebnih priprav, vseeno pa gre za nepozabno izkušnjo.

Z izhodiščem v Bovcu je to kompletna ponudba, ki vključuje prav vse, kar potrebujete pri tandemskem skoku s padalom. Tudi prevoz do vzletišča, ki se izbere glede na razmere, običajno gre za vzletišče na katerem izmed okoliških hribov nad Bovcem. Priprava na polet vključuje vse potrebne informacije, seveda tudi odgovore na morebitna vprašanja. Nenazadnje gre za adrenalinsko doživetje, ki v marsikomu zbuja nekaj skrbi, čeprav je profesionalno vodena aktivnost povsem varna. Sam skok s padalom je zato zelo prijeten in omogoča popolno uživanje v izkušnji, od prve do zadnje minute!

Cena in ponudba za tandemski skok s padalom

V ponudbi najdemo različne programe za tandemski skok s padalom. Predvsem se ločijo ti programi glede na trajanje – krajše doživetje vključuje od 20 do 30 minut jadranja po zraku, daljši pa do 60 minut. Glede na trajanje se razlikuje tudi cena za tandemski skok s padalom, ki je praviloma okoli 150 €, odvisno tudi od termina izvajanja.