Truma

Truma podjetje zagotovo pozna skoraj vsak lastnik avtodoma v Evropi

Trgovina z dodatki za počitniške prikolice in avtodome je že od ustanovitve podjetja Philipp Kreis leta Truma podjetje se lahko pohvali , da je znano po  svojem mednarodnem uspehu ter, da imajo veliko idej, so inovativni in da svoje delo opravljajo z srcem in strastjo.1949.  V 70 letih se je Truma razvila v uspešno mednarodno podjetje, ki je še vedno v družinski lasti, ki uspešno posluje in predstavlja veliko in močno konkurenco vsem podjetjem, ki se ukvarjajo z enako ali pa podobno proizvodnjo.

Truma nudi vrhunske in kakovostne izdelke, prav tako pa nudijo odlično podporo in pomoč njihovim strankam, saj so vedno na voljo za razna vprašanja in nasvete glede nakupa njihovih proizvodov. 

Da so izdelki Truma res kakovostni in eni izmed vodilnih dokazuje to, da jih strokovni tisk redno ocenjuje z najboljšimi ocenami glede njihovega poslovanja in izdelkov. Z izdelki Truma zagotovo ne boste mogli zgrešiti, prav tako pa ste vložili denar v izdelke, ki imajo dolgo življenjsko dobo.

Waeco izdelki so znani po svoji kakovosti in cenovni dostopnosti

Tovrstni podatek je pomemben za vsakogar, ki si želi kupiti kakovostne izdelke. Waeco zelo hitro razvija tehnologijo, ki je kakovostna in omogoča nadzor nad hladilnimi verigami, kuhalnimi sistemi ter klimatizacijo okolja. 

Ponujajo tudi upravljanje njihovih naprav preko prenosnega računalnika, tabličnega računalnika ali pa preko pametnega telefona, hkrati pa ob uporabi teh naprav skrbijo za varnost in tajnost vaših osebnih podatkov. Upravljanje naprav preko prenosnega računalnika ali pa katerekoli druge pametne naprave omogoča zagotovo enostavno in hitro uporabo, s takim načinom uporabe ljudje prihranijo zelo veliko svojega časa, kar je v današnjem življenjskem slogu zelo pomembno, saj si želi vsak kar najbolj pametno in kvalitetno izkoristiti svoj čas.

Waeco svojim strankam in kupcem nudi pomoč pri nakupu ter vse potrebne informacije pred izbiro izdelka.