Lupinica

Najboljši otroški vozički

Otroški vozički se med seboj razlikujejo po vseh mogočih lastnostih, to pa pomeni, da bo najboljšega gotovo težko izbrati. Upoštevati moramo namreč ne le različne značilnosti teh izdelkov, temveč tudi različne zahteve in potrebe staršev in otrok, ki bodo opremo uporabljali. Nemogoče je podati le en odgovor na to, kateri otroški voziček je najboljši, čeprav obstajajo različne lestvice, ki primerjajo konkretne izdelke. Lahko pa izpostavimo nekatere posrečene izvedbe, ki si gotovo zaslužijo pozornosti.

Voziček marela

Marela je posebna izvedba vozička za nekoliko starejše otroke. Takšen voziček je idealen za malčke, ki že lahko brez težav sedijo in se zanimajo za svet okoli sebe. Na ta način lahko prihranimo nekaj nepotrebne teže in kompleksnosti vozička, kar je glavna prednost te izvedbe – voziček marela je zelo lahek, kompakten in enostaven za uporabo. Predvsem ga je enostavno zložiti in nato nazaj sestaviti, kar pomeni, da ga lahko dejansko brez težav vzamemo s seboj na pot, tudi če ga je treba pri tem prevažati ali celo nositi. Pri uporabi se voziček marela še vedno dobro obnese, saj ponuja zanesljivo mesto za udobno in varno prevažanje otroka, ki bo s svojega sedeža z zanimanjem opazoval okolico.

Vsestranski vozički

Priljubljena izbira so tudi vsestranski vozički, ki ponujajo prilagodljivo podvozje in različne opcije. Lahko se uporabi košara, lahko lupinica ali pa kar kakšen sedež. Izdelkov te vrste je veliko, tako da lahko svojo izkušnjo do neke mere prilagodimo. Vsekakor pa so takšni vozički zelo priljubljeni med tistimi, ki ne želijo kupovati različnih izdelkov, ki bi jih morali potem tudi stalno prenašati s seboj. Lupinica na vozičku recimo pomeni, da lahko otroka enostavno prevažamo, z isto opremo pa tudi prenašamo in morda celo prevažamo v avtu. Lupinica je le ena opcija pri vsestranskih vozičkih, ki s tem ponujajo še veliko več dobrodošlih funkcionalnosti.