Najem jadrnice (2)

Najem jadrnice

Najem jadrnice je odlična in drzna izbira za vse tiste, ki si želijo nekaj novega, predvsem pa ljubijo morje. Za najem jadrnice se lahko odločite v tujini ali pa kar v Sloveniji. Na trgu je veliko ponudnikov, ki ponujajo različne vrste jadrnic, predvsem pa se cene razlikujejo od ponudnika do ponudnika.

Najem jadrnice vam omogoča pridobitev novih in nepozabnih doživetji, ki se jih boste še dolga leta spominjali. Ko izberete jadrnico se lahko dogovorite za prevzem v določeni marini ali pa se enostavno, kar vkrcate na njo, ko je že pripravljena na lokaciji, katero ste si izbrali.

 Pri najemu jadrnice seveda ne smete pozabiti tudi na število potnikov, ki bo potovali z vami. Od tega je odvisna velikost jadrnice in cena najema. Jadrnice imajo kabine, ki so primerne za bivanje dveh oseb. Zato je odvisno koliko kabinsko jadrnico boste najeli. Če bo z vami potovala štiričlanska posadka potem morate najeti jadrnico, ki ima dve kabini, saj  v vsaki kabini lahko prenoči oziroma bivata dve osebi.

Najem plovil

Najem plovil ponuja svobodo in lahkotnost, prav tako pa odlične počitnice, ki niso vsakdanje in so polne novih doživetij in dogodivščin. Najem plovil lahko opravite preko spleta, preko telefona ali pa kar osebno pri ponudniku, ki vam bo ponudil in svetoval katero plovilo je najbolj primerno za vas.

Najem plovil ima ceno od 100 evrov na dan. Cena najema je odvisna od velikosti plovila, števila potnikov, več kot je potnikov cenejša je cena, ohranjenosti in vzdrževanosti, notranje opreme in od časovnega obdobja najema plovila.

Najem plovil lahko opravite že pred plovno sezono, temu se reče first minute najem plovil ali pa malo kasneje, ko je sezona že odprta, to pa se imenuje last minute najem plovil. V teh omenjenih obdobjih ponudniki ponujajo kar lepe ugodnosti in dostopne cene, ki so primerne skoraj da za vsak žep.