Pometalec

Pometalec olajša pometanje različnih površin

Pometanja dvorišča se praviloma lotevamo v brezvetrju, saj nam sicer pometen material neprestano razpihuje na vse strani. Če si ne želite več takšnega omejevanja, potem je najboljša izbira pometalec tal, s katerim se lahko čiščenja dvorišča lotimo v vsakem vremenu. S pometalcem se boste hitro poslovili od svoje najljubše metle in smetišnice, saj boste kmalu ugotovili, da je delo z njim opravljeno veliko hitreje in udobnejše. Pometen material na koncu le izpraznimo in delo je opravljeno.

Pometalec pa ni primeren le za pometanje dvorišča, ampak se z njim lahko lotimo tudi dovoznih in pohodnih poti okoli hiše, prav tako pa je učinkovit pomočnik pri pometanju skladišč in večjih prostorov. Kadar površina pometanja ni pretirano velika, lahko delo opravimo z ročnim pometalcem, sicer pa je boljša izbira baterijski pometalec, ki je primeren za večje površine in ga pogosteje srečamo v večjih industrijskih kompleksih, trgovskih objektih ali poslovnih conah.

Pometalec tal Karcher S650 je okreten stroj za udobnejše pometanje tal

Čeprav pometanje tal ni ravno naporno opravilo, pa je med družinskimi člani pogosto povod za družinske prepire, nekako tako, kot je pri pomivanju posode. V izogib tem neprijetnim situacijam priporočamo pometalec tal Karcher S650, s katerim bo delo opravljeno hitreje, udobneje in temeljiteje. Gre za praktičen stroj, ki ga s pomočjo rok potiskamo pred seboj, zato lahko pometanje prepustite tudi najmlajšim družinskim članom.

Pometalec tal Karcher S650 je zelo preprost tako v svojem delovanju kot tudi v zasnovi. Za pometanje uporablja močan valj in dve stranski metli, ki poskrbita za pometanje suhih smeti, model 2 v 1 pa nudi še dve dodatni metli za ločevanje mokrih smeti od tal in njihovo pometanje. Pometeni material se nato zbira v zbiralniku za smeti, ki ga je potrebno prazniti, zato je uporaba pometalca tal Karcher S650 smiselna pri površinah nad 40 m2