Prevajanje cenik za vse o cenah prevodov

Prevajanje cenik je spletna podstran podjetja Dominatus, vsebuje vse informacije o cenah prevajalskih storitev, ki stranke zanimajo pri naročilu prevajanja v najrazličnejše jezike. Prevajanje cenik naročnikom prevodov omogoča, da si sami okvirno izračunajo cene prevajalskih storitev. Sicer pa omenjeno podjetje ponuja zelo kakovostne in strokovno opravljene prevode v mnoge tuje jezike po dostopnih cenah.

Prevajanje cenik pri Dominatusu

Na ceno prevajanja pri omenjenem podjetju vpliva več dejavnikov. Cene se razlikujejo glede na jezik prevajanja, na primer za prevajanje francoščine boste odšteli več kot za prevajanje nemščine. Poleg tega se cene sodno overjenih prevodov razlikujejo od cen navadnih prevodov, slednji so cenejši. Prevajanje cenik vsebuje podatke o cenah prevodov za avtorsko stran, pri čemer ena avtorska stran vsebuje 1500 znakov brez presledkov. Cene so v evrih in ne vsebujejo 22-odstotnega davka na dodano vrednost. Pri obračunu se upošteva obseg izvirnega besedila, pri čemer je najmanjša obračunana enota ena avtorska stran. Torej če izvirno besedilo obsega manj kot 1500 znakov brez presledkov, naročnik plača prevod ene avtorske strani. Podjetje omogoča tudi hitro prevajanje, pri čemer zaračuna dodatek za hitro opravljeno prevajalsko storitev, o čemer stranko vnaprej seznani. Prevajanje cenik prinaša informacije o cenah prevajanja, vendar so lahko cene pri prevajanju strokovnih besedil tudi nekoliko višje. Podjetje ponuja rednim strankam ugodnosti, nagrajuje dolgoročno sodelovanje. Ob naročilu prevoda se je najbolje dogovoriti tudi za lekturo prevedenega besedila, ki se prišteje k ceni prevoda.

Cena prevoda naj ne bo edino merilo

Pri prevajanju besedila je zagotovo najpomembnejše, da je prevod opravljen kakovostno in strokovno. Zato naj ne bo cena prevajanja edino merilo pri odločanju, komu zaupati besedilo v prevod. Pomembno je tudi prevajalčevo prizadevanje, da je prevod opravljen zelo dobro, skrbno in natančno ter da je naročnik s prevodom čim bolj zadovoljen. Poleg tega je pomembno, da je prevod opravljen v dogovorjenem roku in da se ponudnik hitro odziva. Kakovost, strokovnost, jamstvo za zadovoljstvo, zanesljivost in hitro odzivnost lahko pričakujete pri Dominatusu, ki zagotavlja zares dobre prevode po dostopnih cenah.