Tende

Tende nam omogočajo da si na terasi in vrtu pričaramo senco

V vročih poletnih dneh vseskozi iščemo rešitve, kako bi se skrili pred soncem. Na naših terasah in vrtovih je večino dneva neznosna vročina in težko zdržimo pod soncem veliko časa. Vsak posameznik si želi, da si lahko na svoji terasi pričara senco, ki mu bo omogočala, da se bo lahko spočil v toplem dnevu, a se še vedno skril pred soncem.

Tende so torej stvar, ki nam omogoča, da si na naši terasi, balkonu ali pa vrtu pričaramo senco, ki jo še kako potrebujemo. Vemo, da se sonce skozi dan pomika, a kar je velika prednost le te je ta, da jo lahko reguliramo glede na položaj sonca. Odlično pa je tudi to, da jo lahko podaljšamo, če imamo goste in se z njimi želimo družiti zunaj.

Tende pa nimajo previsokih cen, obenem pa gre tudi za dolgoročno investicijo, tako da se nam bodo stroški skozi vsa leta uporabe zagotovo povrnili.

Zunanje žaluzije nam omogočajo enostavno zadržati svetlobo

Vsak posameznik v oblačnih deževnih dneh globoko v sebi hrepeni po temu, da bi se pojavilo sonce. Samo sonce je nekakšna dnevna luč, ki nam polni energijo in pa vedno pričara nasmeh na obraz. So pa dnevi, ko se nahajamo v notranjih prostorih in si enostavno želimo, da bi se skrili pred soncem.

Zunanje žaluzije se praviloma uporabljajo na zunanji strani steklenih površin in predstavljajo nekakšna senčila. Le te so več kot uporabne, saj nam omogočajo zadržati toploto in pa enostavno zadržati svetlobo. Zunanjosti pa dajo poseben estetski videz in tako naša okna marsikomu takoj padejo v oči.

Zunanje žaluzije je mogoče upravljati ročno, torej z vrvico, ali palčko, lahko pa se upravljajo z elektromotorjem in pa daljinskim upravljanjem. To pa nam omogoča enostavno upravljanje in pa zagotovo udobje. So torej idealna rešitev za vse, ki si želijo super zaščite pred soncem.