Cleaner

Vrhunski čistilni pripomočki doma

Tudi doma se lahko poslužimo vrhunskih naprav za čiščenje. Te ponuja tudi priznana znamka Karcher, ki ima v svoji ponudbi bogat hobi program. Tako bodo na svoj račun prišli tudi zahtevnejši domači uporabniki, ki želijo koristiti izjemne zmogljivosti naprednih čistilnih pripomočkov, a nočejo plačevati za nakup profesionalnih naprav. Tako je recimo za hobi Karcher sesalec cena lahko dvakrat nižja v primerjavi s profesionalno različico, čeprav se po funkcionalnosti izdelka ne razlikujeta toliko.

Vrhunski čistilni pripomočki za domačo rabo so po funkcionalnosti in zmogljivosti sorodni profesionalnim različicam, razlika pa je v tem, da niso prilagojeni dolgotrajni uporabi pod velikimi obremenitvami. Doma sesalca ne bomo uporabljali osem ur skupaj, medtem ko je pri profesionalnem čiščenju to ena izmed osnovnih zahtev. Posledično je za domači Karcher sesalec cena ugodnejša, ne da bi morali žrtvovati odlike, ki se pri domači uporabi najbolj izkažejo.

Kakšna je torej za Karcher sesalec cena? V hobi programu najdemo ugodne ponudbe, točna cena pa je odvisna od izbranega izdelka. Že za dobrih sto evrov je možno dobiti uporaben mokro-suhi sesalnik, le malo dražji pa so napredni sesalniki za suho sesanje in pametni sesalniki.

Seveda je treba izbrati tudi druge pripomočke. Priljubljena izbira za domače uporabnike je visokotlačni čistilec Karcher K 5, ki je univerzalno uporabna naprava za čiščenje okoli hiše. Visokotlačni čistilec Karcher K 5 se uspešno sooči z vsemi vrstami umazanije na prostem, uporabljamo pa ga lahko v vseh mogočih situacijah in okoljih. V urejenih stanovanjskih prostorih sicer ne pride v poštev, saj močan curek vode v takšnem okolju ni pravo sredstvo za čiščenje, je pa visokotlačni čistilec Karcher K 5 zato idealen za čiščenje dvorišča, delavnice, garaže in ostalih prostorov, ki so nekoliko manj občutljivi na močan curek vode. Poleg tega pa Karcher K 5 prinaša komplet uporabnih nastavkov, ki možnosti še razširijo.